FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Hagi s-a luat la întrecere cu fiul său la lovituri libere » Legenda a fost învinsă!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2016 15:45

Gheorghe Hagi și fiul său Ianis au încheiat antrenamentul de azi cu o sesiune de lovituri libere, la care a mai participat și un alt jucător de la Viitorul, Doru Dumitrescu.

Regele și Ianis s-au întrecut astăzi la o serie de lovituri libere, după ce și anul trecut pe vremea asta au făcut același lucru. Dacă atunci glezna fină a lui Hagi senior a fost imbatabilă, de această dată Ianis a avut cîștig de cauză.

Gică și Ianis Hagi - 2016

Gică și Ianis Hagi - 2015

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
zizu
zizu  •  17 Ianuarie 2016, 22:31
Postat de fangigi pe 17 Ianuarie 2016, 19:19

Stati linistiti ca a facut blat ca asa e obisnuit de la confruntarile cu finul! La sfarsit probabil ca l-a confirmat pe beizadea drept capitan de echipa si pt 2016!

mare lucru? parca vedem acus ca...joaca la steaua si le provoaca orgasm celor platit pe aici...

kilimanjaro
kilimanjaro  •  17 Ianuarie 2016, 20:04

”regele si ianis... :)))))) hagi, acest *** a blatului din Romania, acest mega star al *** acest dumnezeu ***.. da, ati scris o stire extrem de interesanta si importanta :))) Mai bine bagati o manea :)))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicapuia
gicapuia  •  17 Ianuarie 2016, 19:27

Cred ca diferenta dintre Gica si Ianis va fi ca cea dintre Johan Cruyff si Jordy Cruyff. @andrei 33 S-au dus vremurile cind presa impruna cu impresarii smecheri ( credeau ei) pacalea lumea si facea cota jucatorilor. Poate sa stea in genunchi toata familia Becalii pina la afini de gradul 10 ca nu mai pune botul nimeni. Daca scrie pe fundul tau fotbalist de Romania esti dus.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează