FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB 1-1

VIDEO "Hai, băieți, in puii mei, rupeți-le fâșul! Ah, Țucudean, mânca-te-ar puricii" » Cele mai amuzante reacții în timpul derby-ului CFR - FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 20:43

CFR Cluj și FCSB, cele mai împortante echipe în acest moment din Liga 1, au remizat 1-1, în derby-ul etapei a 8-a.

Meciul din Gruia a fost prezentat într-un stil unic de vlogger-ul Adrian Popescu, cunoscut pentru videourile sale din timpul meciurilor din Liga 1.

Adi s-a filmat urmărind derby-ul și reacționând în cele mai importante momente, ratări, goluri și faze controversate. Adi a interpretat rolul unui suporter stelist și a trăit meciul cu pasiune, la cote maxime și a oferit replici amuzante.

cELE MAI TARI REPLICI

"Binee, băă! Bravo, Coman! Jocul greșeala așteaptă! Bă, ală are piept de pui de Avicola! În sfârșit conducem și noi în meciurile cu CFR! Înseamă că noi vom câștiga"

"Haide, bă, în puii mei! Nu pot să cred, bă, au dat ăștia gol! Ce gol simplu și ușor au dat! Nu mai pot de nervi. Du-te, bă! Și tot Țucudean, mânca-te-ar puricii!"

"Și eu, și toată România ne-am săturat de 1-1! A fost de patru ori, v-ați făcut damblaua!"

"Hai, Dică, fă o schimbare! E minutul «cinci cinci»"

"Hai, băieți, in puii mei, rupeți-le fâșul!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
caminero
caminero  •  18 Septembrie 2018, 08:51

Băi bombonel nesemnatar al articolului, vezi că în cazul de față "rupe-ți-le" se scrie de fapt "rupeți-le". Forțează-ți neuronul *** și află că e vorba de "(voi) rupeți", nu de "(tu) rupe". Dealtfel, cred că "rupe-ți-le" nu merge în nici un caz, pentru că ar însemna un îndemn ca tu să rupi ceva ție însuți (-ți) și în același timp să rupi ceva și lor, sau de la ei (-le). Pricepuși, Spirule sau Spirulino? (Dar voi, *** și ***, sînteți OK cu nivelul ăsta?)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aress123
aress123  •  17 Septembrie 2018, 23:07
Postat de observator_federal pe 17 Septembrie 2018, 21:49

Mai tare a fost celălalt Adrian, Mititelu adică... Și oricum să-l copiezi pe Mititelu e mare lucru. Bravo, pe lângă posturile de sport TV (gigiste toate) iatăacum există și un post "particoler" online, al unui fîcîsîbist adevărat acest - cum îl cheamă? - Adrian Popescu.

"Adi a interpretat rolul unui suporter stelist și a trăit meciul cu pasiune, la cote maxime și a oferit replici amuzante." Doar a interpretat....e asa greu sa citesti si continutul articolului ?

observator_federal
observator_federal  •  17 Septembrie 2018, 21:53

Pe băiatul ăsta ar trebui să-l ia Gigi (când îl dă afară pe Meme, după etapa a 13-a, cu ghinion) în conducerea FCSB. Arogant rău, fîcîsîbist adevărat!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează