FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - ACS POLI 0-1

VIDEO Helmuth Claro » Ocaziile se răzbună! Mediaşul a irosit două penalty-uri, ACS Poli a luat cele trei puncte

Claro a împlinit în ianuarie 37 de ani, dar continuă să fie unul dintre portarii cei mai buni din L1
Claro a împlinit în ianuarie 37 de ani, dar continuă să fie unul dintre portarii cei mai buni din L1

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 februarie 2014 23:17

Timişorenii s-au impus pe final, după o prestaţie modestă, în ciuda faptului că au jucat în superioritate din minutul 3. Portarul portughez a fost fenomenal.

Elevii lui Dulca şi-au complicat singuri soarta, după doar trei minute. Căpitanul Todea a văzut cartonaşul roşu, după ce l-a lovit cu cotul în figură pe Hasani. Arbitrul Adrian Cojocaru a luat decizia corectă şi l-a trimis pe medieşean la vestiare.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Totuşi, avantajul oaspeţilor nu s-a resimţit pe gazon. Timişorenii au ajuns cu greu la poarta lui Pleşca, mizînd în special pe şuturile de la distanţă. Aproape toate s-au dus însă pe lîngă!

De partea cealaltă, gazdele au fost nevoite să mizeze pe cartea contraatacului, însă mingile au ajuns greu la Bawab, iordanianul fiind izolat între fundaşii adverşi. Chiar şi aşa, acesta ar fi putut obţine un penalty înainte de pauză.

Acelaşi Hasani l-a faultat în careu pe Bawab, însă Cojocaru a lăsat jocul să continue, deşi reluările DigiSport au arătat că timişoreanul l-a călcat pe glezna stîngă în interiorul suprafeţei de pedeapsă!

În partea a doua, Cojocaru a arătat punctul cu var şi nu o dată, ci de două ori! De fiecare dată deciziile lui au fost corecte şi de fiecare dată Nuno Claro a apărat.

Mai întîi în faţa lui Bawab, apoi în faţa lui Ciprian Petre. Şi cînd se părea că meciul se va încheia cu o remiză, Nanu a profitat de neatenţia lui Buzean, a pus latul la o centrare şi Poli a luat toate punctele, spre frustrarea ardelenilor.

"Am depus un efort fantastic, ne-am dăruit total, păcat că n-am fost mai inspiraţi la penalty-uri. E vina noastră, n-avem ce să reproşăm arbitrului" (Ciprian Petre, mijlocaş Gaz Metan)

"Duckadam e singurul specialist la 11 metri, eu doar am avut noroc să apăr cele două lovituri de pedeapsă" (Nuno Claro, portar ACS Poli)

606883-medias-poli-0-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
assf
assf  •  26 Februarie 2014, 13:36

medias a ratat o ocazie de a face 3 pct. cu care rar se va mai intalni. chiar si in 10 au jucat de la egal la egal cu recas. total neinspirati bawab si petre. de marcau macar odata cu siguranta recas nu avea forta sa revina. nici macar sa egaleze. asta e cand ai ghion nu intra si gata. dupa ce au ratat si al2lea penalty am si zis ca timisoara va marca. oricum de nu se schimba nimic la recas deja cunoaste o a2a retrogradata pe langa corona. la primul meci pe 2014, 87 de minute om in plus si tu sa areti asa jalnic ar trebui sa dea de gandit oamenilor de acolo.

zolih
zolih  •  25 Februarie 2014, 21:58

Doamneeeeee, cat de slab jucati ! Nene Sunda, cu un om in plus ..... parca erati cu doi in minus .... Noroc cu portarul ....

gazistu
gazistu  •  25 Februarie 2014, 21:47

a castigat echipa care sia dorit cel mai mult victoria!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează