FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - DINAMO 0-0

VIDEO Himera » Dinamo trage la titlu, dar nu trage la gol! ”Câinii” s-au împiedicat de ASA, 0-0

Când trage Gabi Mureşan, adversarii se feresc cum pot
Când trage Gabi Mureşan, adversarii se feresc cum pot

Articol de - Publicat marti, 15 martie 2016 00:00

Dinamo trage la titlu, dar nu trage la gol! "Câinii" s-au împiedicat, aseară, la Târgu Mureş, şi cu un om în plus în "festivalul barelor".

Şase amănunte au ieşit în evidenţă aseară în ultima partidă a unei runde ce a relansat bine de tot lupta la titlu:

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

  1. Meci destul de modest, fiecare echipă având propriii demoni de înfruntat. Dar dacă au lipsit golurile, barele au fost savuroase! Una mai frumoasă ca alta. Rotariu (45), la primul şut cadrat al echipei sale, a reluat frumos, însă s-a opus transversala. Faza a fost lucrată dibaci de Bicfalvi şi de Essombe. Apoi, la a doua oportunitate cadrată, tot bară! Dar şi mai cardiacă faza: reluare cu capul a aceluiaşi Rotariu (85), după o centrare perfectă a lui Olteanu, Stăncioiu a atins, cât să fie salvat de bară şi de linia porţii. La cealaltă poartă, din stânga, Buş (88) a trimis un trasor de Mondiale, de se zgâlţâie bara şi acum.
  2. Adrian Mutu, deh, e Mutu, cel mai impozant nume de pe gazon!, n-a fost titular nici cu al treilea antrenor al primăverii. Grigoraş, Mutu, Ciorceri au înţeles rolul real al "Briliantului". Totuşi, Adi a rămas la pupitrul băncii tehnice, noul antrenor, cu licenţă PRO, plecând la pauză, în pas cu Mutu, cei doi sfătuindu-se pentru ceea ce avea să urmeze. Dacă nici nu s-a mai făcut a treia schimbare, iar Adi a rămas rezervă neutilizată, e clar că şi-a retras candidatura pentru un loc la Euro.
  3. N'Doye ar trebui să joace doar în meciurile cu Dinamo şi cu Steaua. Astea-i plac lui! Două ghiulele ale "câinelui", în suflet, Osmănescu, în minutele 14 şi 39, l-au băgat în sperieţi pe Rednic, cumva tot a scos Cerniauskas. Veteranul de 38 de ani aleargă mai abitir decât junii de 20 în astfel de partide.
  4. A fost un concurs: "Cine reuşeşte să dea mingea peste cele două peluze, în afara stadionului", care aduce mai multă rumoare în tribune. Paul Anton (12), Gabi Matei (15) şi Gabi Mureşan (25) au lovit mingea cu răutate. Bine că n-a trecut trenul fix în acele momente.
  5. Mureşul şi-a câştigat eticheta, infamă, de echipa-karate, iar arbitrii taie în carne vie: Gorobsov (79) a fost eliminat direct după un picior ridicat prea sus. Totuşi, şi Mureşan putea primi două "galbene" şi, automat, ar fi fost eliminat, însă a fost iertat de un avertisment în minutul 57.
  6. Dinamo nu se regăseşte, deşi vizează titlul. Un nou meci şters, contra unei formaţii măcinate de absenţe, în afara ocaziilor lui Roti, doar Puljici (88) mai fiind aproape de gol după un corner. Puţin, foarte puţin!

"E bine că n-am pierdut şi am mai spălat din imaginea meciului trecut, cu Pandurii. Dinamo mi se pare o echipă foarte bună, se va bate la titlu"
Gabi Mureşan, mijlocaş ASA Tg. Mureş

"Când am văzut şuturile alea peste stadion aveam impresia că s-a întors Van Haaren în echipa noastră. Sunt nemulţumit că în primele două etape din play-off am adunat numai două puncte, dar acest sistem e extrem de dinamic, toate echipele au şanse la titlu"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Adi Mutu e un băiat deştept. L-am întrebat în a doua repriză dacă vrea să intre, iar el mi-a spus că echipa e în vână şi mai bine stă pe bancă"
George Ciorceri, antrenor Tg. Mureş

"Ritmul din acest meci a adus mai mult cu dansul fetelor de la Căpâlna decât cu unul dintr-o partidă cu fotbal adevărat"
Cornel Dinu, la DolceSport

"ASA - Dinamo cred că e singurul meci din lume în care 3 şuturi trimit mingea peste stadion, ceea ce mi se pare chiar prea de tot"
Basarab Panduru

5meciuri la rând fără victorie bifează Dinamo în toate competiţiile: patru remize şi un eşec

CIFRELE MECIULUI

Posesie: 58% - 42%
Şuturi pe poartă: 5-4
Şuturi la poartă: 10-10
Cornere: 6-4

Inbox

  • În minutul 62, Ekeng a trimis mingea în plasă, doar că dinamoviştii nu s-au putut bucura de reuşită, anulată, întrucât Rusandu fluierase un fault al camerunezului asupra lui Ivan Gonzalez.
  • Pierdere pentru Dinamo: Palici s-a accidentat la ultimul antrenament, după un duel cu un coechipier, şi a ratat meciul de aseară. Se speră ca mijlocaşul de creaţie al roş-albilor să fie apt de joc cu Pandurii, duminică, deşi şansele sunt reduse.
  • Camerunezul Ekeng s-a întors în primul "11" după mai bine de două săptămâni de absenţă. Africanul s-a accidentat pe finalul meciului cu Astra (1-1) şi-a ratat două Derby-uri de România şi ruşinea cu Chiajna.
  • Hanca n-a fost primit cu simpatie în oraşul natal, actualul dinamovist fiind contestat de către spectatori, după ce-a lăsat ASA în iarnă pentru "câini".

asa dinamo 0 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
896581227063239
Tanase Cristian  •  15 Martie 2016, 14:48

lasati-i ca iar se pregatesc de "liga canpionilor", niste ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  15 Martie 2016, 12:48

Sigur ca se bat la titlu cateii ! De "curajosi" ce sunt , isi vor juca toate meciurile de acasa in Groapa !

juliusmad
juliusmad  •  15 Martie 2016, 11:49

ce se intampla cu gnohere, e accidentat? vad ca nu a jucat nici un meci anul asta :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează