FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR 1-0

VIDEO HK Voluntari » Hamid Kone a fost cel mai bun de pe teren și în meciul cu CFR, scor 1-0

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 00:00

Iniţialele clubului ilfovean ar trebui schimbate după numele lui Hamed Kone, cel mai bun de pe teren şi ieri.

Play-out-ul nu propune atractivitate, din punctul de vedere al numelor echipelor, dar oferă adrenalină din plin. Şi rezultatele din primele etape au dinamitat lupta pentru evitarea retrogradării.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Aşa s-a ajuns ca fosta campioană, CFR Cluj, să se prezinte la meciul cu Voluntari având numai 3 puncte peste trupa cuplului Ganea&Dragomir. Ardelenii s-au comportat ca nişte adevăraţi reprezentanţi ai unei societăţi aflate în insolvenţă. Fără chef de fotbal, fără chef de dueluri, în general fără nimic.

Prima jumătate de oră a fost plictisitoare, după care s-a jucat şi fotbal. Gazdele şi-au creat două imense ocazii, ambele plecate din faze fixe. Mai întâi, Marc a avut un reflex de zile mari la şutul lui Maftei şi şi-a salvat şi echipa, dar şi pe asistentul Şovre, care nu ridicase fanionul, deşi fostul rapidist se afla în ofsaid. Apoi, Hamed Kone a executat perfect o lovitură liberă pentru Grigore, care a trimis cu capul la trei degete pe lângă bară.

Ceea ce trebuia să se întâmple s-a întâmplat pentru că fotbalul nu e nedrept întotdeauna. Ivorianul Kone, ce fotbalist e atunci când are mingea la picior!, a trimis în faţa porţii într-un mod în care 9 din 10 jucători români n-ar fi reuşit, Rus a apărut din cealaltă parte şi a şutat violent: l-a băgat în poartă pe Marc, la propriu, cu tot cu minge: 1-0!

Golul n-a făcut altceva decât să facă partida să lâncezească din nou. Ganea s-a limitat să se închidă, în timp ce oaspeții au fost incapabili să producă măcar o jumătate de ocazie. CFR pierde şi, atenţie, Iuliu Mureşan!, s-ar putea ca echipa să nu poată să producă atâtea puncte cât e nevoie pentru a acoperi falimentul administrativ.

Caz în care CFR 1907 ar urma să aibă soarta unor grupări precum Unirea Urziceni sau Oţelul.

"Am anihilat adversarul din toate punctele de vedere fiindcă am pregătit foarte bine jocul, dar meritul total e al jucătorilor, pe care îi felicit şi cărora le mulţumesc pentru cum s-au comportat"
Ionel Ganea, antrenor FC Voluntari

"Cum am simţit-o eu azi pe CFR, a venit să ia un punct, mă bucur că i-am stricat planul. Sunt fericit şi că am câştigat, şi că în sfârşit, după atâtea antrenamente pe zăpadă şi frig, am văzut şi noi soarele la faţă cu adevărat"
Laurenţiu Rus, mijlocaş FC Voluntari

"Situaţia noastră începe să se complice. Totuși, nu sunt îngrijorat fiindcă ştiu valoarea echipei noastre, CFR nu are cum să retrogradeze"
Traian Marc, portar CFR

5-1a fost raportul ocaziilor de gol, în favoarea Voluntariului

voluntari cfr 1 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează