FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - VIITORUL 6-1

VIDEO Hora bucuriei » Extrema mureșenilor a făcut un meci fabulos: 3 goluri și o pasă decisivă în victoria cu Viitorul, 6-1

Impecabil în fața atacanților adverși, Stăncioiu i-a dat ieri și o pasă de gol lui Goga
Impecabil în fața atacanților adverși, Stăncioiu i-a dat ieri și o pasă de gol lui Goga

Articol de - Publicat duminica, 03 mai 2015 00:00

Elevii lui Ciobi au făcut instrucție cu cei ai ”Regelui”, iar Mureșul a mai făcut ieri un pas mare către o premieră istorică.

Ploaia s-a transformat ieri în soare la Tîrgu Mureș, imediat după "dubla" lui Hora în poarta echipei "Regelui". Apoi, ardelenii au prins aripi și-au dat-o în tenis, încheind en fanfare un set fotbalistic. ASA a trecut în mare viteză de un adversar teoretic incomod, bifînd lejer primul din cele cinci teste pe care le va avea în lupta pentru titlul în Liga 1.

"Ajutați" de eliminarea lui Mamele, fără minte, cu două avertismente luate în decurs de 4 minute!, scăpați de două acțiuni periculoase ale Viitorului, printre care bara lui Bonilla, AS Ardealul a arătat că are look și noroc să devină campioană. Hora a punctat cum e mai bine pentru o formație, chiar cînd să se fluiere de pauză, a mărit avantajul imediat după reluare, după care a fost "cîntare în ploaie".

Stăncioiu = Tănase + Lazăr

N'Doye, Axente și Goga au definitivat opera, Hora a avut precizie elvețiană, iar Stăncioiu este decis să scrie și el istorie pe cont propriu. Dacă și portarul liderului a dat pasă de gol, de ce ASA n-ar putea cîștiga a 97-a ediție a campionatului intern?! Edi a ajuns la 3 assist-uri în acest campionat, cît au stelistul Tănase (2) și dinamovistul Lazăr (1) împreună! Sau cîte au Cernat și Bawab, printre remarcații returului.

Presiunea devine tot mai insuportabilă pentru steliști. S-au luptat multă vreme cu ei înșiși, pînă cînd au fost prinși și depășiți de o nou promovată, care joacă fotbal pe burta goală. Nu pe a lui Zicu, tot mai fotbalist, ci cu restanțe salariale.

La ceea ce a arătat echipa lui Ciobi ieri, consecință a unei primăveri de vis pentru ardeleni, ASA este pregătită să scrie istorie.

9 goluri,patru assist-uri, trei penalty-uri și un autogol provocate sînt cifrele lui Hora în acest sezon, în 27 de meciuri

12 reușiteîn 20 de partide are N'Doye pentru ASA

 "Nu sîntem favoriți, de-abia după ultimul meci vom ști dacă vom fi campioni. În Derby, țin pumnii lui Dinamo"
Ousmane N'Doye, mijlocaș ASA

”Mă mulțumesc jocul și rezultatul. Campionatul nu s-a încheiat. Nu simt presiune, vă spun sincer! Da, avem un avantaj de cinci puncte, însă nu e ceva clar. Mai sînt multe puncte în joc. Normal, voi ține pumnii «cîinilor», contra Stelei, din toată inima"
Liviu Ciobotariu, antrenor ASA

"Meciul s-a scris în minutul nu știu care a fost, după eliminarea lui Mamele, un jucător cu experiență. N-aveam ce face, am greșit"
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

asa viitorul 6 1

Inbox

- Două pierderi pentru ASA în vederea meciului cu Gaz Metan, din deplasare, de pe 10 mai: Sepsi și Marius Constantin, ambii suspendați. Pot reveni, după accidentări, Bumba, Voiculeț și Gorobsov.
- După ce-a marcat, N'Doye a arătat un tricou special primit de la cîntăreața Andra: "Mi l-a trimis ea, mi-a zis că o să dau gol. Am uitat avionul de hîrtie în vestiar".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
dtdr
dtdr  •  03 Mai 2015, 14:41

Numai ARBITRII, lpf si frf, " CA ASA-I IN TENIS " vorba marelui Toma Caragiu !

danms
danms  •  03 Mai 2015, 13:58
Postat de inginerul_reloaded pe 03 Mai 2015, 09:45

Cand se anunta retrogradarea lui A.S.Ardealul,pentru implicare in meciuri trucate?

Când te faci și tu inginer!!!

danms
danms  •  03 Mai 2015, 13:57
Postat de Karla Damian pe 03 Mai 2015, 12:19

au fata de campioni,pacat ca nu se spune cate puncte au castigat cu ajutorul arbitrilor...................

Vreo 49!!! Și care-i problema ta?!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close