FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - RAPID 2-2

VIDEO Horror Movie 2 » Giuleştenii au pierdut iar două puncte în minutul 90, scor 2-2 cu Gaz Metan

Medieșenii i-au oprit pe rapidiști din cursa acestora spre titlu
Medieșenii i-au oprit pe rapidiști din cursa acestora spre titlu

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 10:49

Rapid a condus cu 2-0 la pauză, a avut un om în plus din minutul 85 şi a fost îngropată de Nicolae Grigore în ultimul minut.

Pentru a mai păstra şanse la titlu, giuleştenii aveau doar varianta victoriei aseară, la Mediaş. După o perioadă de tatonare, meciul a explodat în minutul 13, unul cu ghinion pentru gazde. Frăsinescu a jucat mingea cu mîna în careu, tuşierul Szekely a observat imprudenţa fundaşului, iar "centralul" Kovacs a indicat punctul cu var.

VIDEO: Vezi aici rezumatul partidei!

Herea a tras slab, Pleşca a apărat, dar Kovacs i-a refuzat bucuria indicînd repetarea loviturii, pe motiv că mai mulţi jucători medieşeni au pătruns în careu înainte ca rapidistul să lovească mingea. A doua oară, după lungi proteste ale elevilor lui Pustai, Herea nu a mai ratat şi Rapidul conducea la Mediaş cu 1-0.

2-0 la pauză
Vişiniii au închis bine culoarele spre poarta lui Coman şi după gol, iar Frăsinescu a fost nevoit să-şi încerce şansa de la distanţă (37), fără succes însă. Apoi, oaspeţii şi-au mărit avantajul dintr-o fază care nu anunţa nimic. Bozovici a centrat din banda stîngă, Grigorie a deviat spre poartă, iar mingea a intrat în plasă nu înainte de a fi atinsă şi de Roman (38). Înainte de pauză, arbitrul Kovacs a fost din nou încolţit de medieşeni, pentru că nu a acordat penalty la căderea lui Vitinho de lîngă Marcos Antonio.

Noul Marcos Antonio: Nicolae Grigore
De la tribuna oficială, "arabul" Răzvan Lucescu le-a cerut elevilor săi să închidă jocul şi să mizeze pe cartea contraatacului. Degeaba medieşenii s-au instalat în jumătatea adversă, că nu şi-au creat nici o ocazie mare mai bine de o jumătate de oră din repriza secundă. Iordanianul Bawab a marcat (78) la primul şut sănătos pe poarta lui Coman şi a păstrat suspansul pînă pe final.

Rămaşi în 10 după eliminarea lui Issa Ba, medieşenii au continuat să spere şi în ultimul minut regulamentar s-a întîmplat ceea ce puţini mai credeau. Nicolae Grigore s-a pierdut cu firea în propriul careu şi a trimis nefericit, cu capul, în proprie poartă.

"Cu Răzvan pe bancă n-am fi fost niciodată egalaţi, s-a simţit lipsa lui. Am avut meciul în mînă, băieţii aproape plîngeau de ciudă" (Constantin Zotta, preşedinte executiv Rapid)

"Pe noi nu ne interesa de Rapid, aveam mare nevoie de puncte. Sîntem în continuare într-o situaţie destul de grea. Îmi pare rău pentru Rapid, dar şi noi trebuia să jucăm! În prima repriză am fost iritaţi, nu ne-am văzut de joc" (Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan)

"E dureros, am luat din nou gol pe final, acum eram şi în superioritate. Nu cred că mai avem şanse nici la locul 2. A contat şi că Răzvan nu a fost pe bancă. Nici la început, nici în pauză, aceste lucruri te afectează" (Ovidiu Herea, atacant Rapid)

Nu urmăreşti, încă, GAZETA pe FACEBOOK? Fă-o, acolo discutăm ca-ntre PRIETENI, mai relaxat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
lollol
lollol  •  11 Mai 2012, 18:59

iar s-au inecat astia la mal :))

raulviola21
raulviola21  •  11 Mai 2012, 16:00

Pacat, mare pacat. Cu aceste 4 puncte pierdute Rapid era acum pe prima pozitie a clasamentului, cu prima sansa de a castiga titlul.Pe cat de promitator au inceput sezonul, pe atat de prost il incheie. Nicolae Grigore nu trebuie acuzat, in cariera unui fotbalist se intampla si astfel de lucruri neplacute.

ervfr
ervfr  •  11 Mai 2012, 14:45

Eu zic ca e de vina Lucescu. Nu cred ca a abordat corect meciurile. Culmea e ca se pierede pe final de meci. Asta arata ca atitudinea jucatorilor lasa de dorit si nu exista nici un imbold de pe banca de rezerve. S-a pierdut titlul pe modul de abordare. La 2-0 pui fundu in poarta si astepti. La Chiajna a fugit ala peste 50m cu mingea la picior si nu l-a putut ajunge nici unu? De ce nu l-a faultat DEac asa cum a facut Constantin?

Vezi toate comentariile (53)
Comentează