FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - SĂGEATA 6-1

VIDEO I-a trimis la tenis! » Clujenii au răbufnit în meciul cu Săgeata, scor 6-1

Articol de - Publicat marti, 10 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 decembrie 2013 23:22

Profitînd de o replică jenantă a dobrogenilor, Grig şi ai săi au făcut show după 6 etape aproape seci.

Se întîmplă, cîteodată, ca un jucător să trimită aiurea o pasă lungă şi, din greşeală, să dea gol? S-a întîmplat aseară, în Gruia. Meciul începuse de nici două minute, iar Djokovici a încercat să îl lanseze în adîncime pe Maah.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nu i-a ieşit, dar a fost gol! Pogacsics a privit stupid cum mingea atinge pămîntul în faţa sa, îl depăşeşte prin aer şi intră în poartă. Chiar aşa!
Colţescu le-a refuzat apoi oaspeţilor un penalty la un henţ clar al lui Piccolo după şutul lui Grigoraş junior, după care show-ul ardelenilor continuat nestingherit. Maah şi Rui Pedro au mai marcat pînă la pauză, fără ca Săgeata să mai dea semne de viaţă.

Deac a lovit şi el de două ori, a doua oară superb, cu un lob de efect. Între cele două reuşite s-a intercalat Sorian, care a spălat cît de cît ruşinea. Camora a evadat şi el din flancul stîng, a pătruns în centrul careului şi a tras cu sete pe lîngă Pogacsics. A rezolvat Grig senior rezolvat problema atacului? Aşteptăm un meci serios.

598374-cfr-sageata-6-1.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
makedon
makedon  •  11 Decembrie 2013, 18:01

Poate a fost un scor norocos. Nu vad jucatori cu care s-ar putea construi o echipa, in afara de vreo 4 fotbalisti. (Mario, camora, gabionetta, si poate muniru)

mateiserban
mateiserban  •  10 Decembrie 2013, 19:12

De ce Tanase e titular la nationala cand Deac, jucator de picior stang, n-a mai prins o selectie de 3 ani????

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  10 Decembrie 2013, 16:48

Dupa potop sa nu vina seceta din nou...si mai ales sa nu vina Dima !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează