FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA - CEAHLĂUL 1-2

VIDEO I-au burduşit » Sibiul se apropie de retrogradare după înfrîngerea cu Ceahlăul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 02 mai 2012 09:20

Sibiul e tot mai aproape de Liga a 2-a, în vreme ce trupa lui Enache a făcut un pas imens spre salvarea de la retrogradare VEZI AICI REZUMATUL VIDEO!


Voinţa şi-a jucat ieri una dintre ultimele cărţi în încercarea de a se salva de la retrogradare. Zăgrean (5) i-a luat tare pe moldoveni, dar a ratat incredibil din 6 metri. Ceahlăul s-a reaşezat în defensivă şi a blocat culoarele gazdelor, iar acest lucru a oferit o primă repriză extrem de anostă, care s-a animat doar pe final, cînd Beza (45) a şutat periculos din afara careului. Amfitrionii au căutat golul şi după pauză, dar Dîlbea (57) a lovit bara după o minge bîlbîită de Jovici.

Nemţenii şi-au jucat perfect partitura şi au apăsat acceleraţia după o oră de joc. Stana a obţinut o lovitură de pedeapsă după ce Bar a făcut stupid henţ în careu, iar Golubovici (62) a marcat primul gol al meciului: 0-1! După doar două minute, puştiul Andrei Pavel (19 ani) l-a păcălit pe Miron cu o "scăriţă" din interiorul careului şi a dat startul bucuriei din tabăra oaspeţilor.

Ardelenii au forţat pe final. Zăgrean (75, 77) a ratat în două rînduri reducerea avantajului, dar tot el s-a revanşat şi a înscris (81) după un corner executat perfect de Tătar. Voinţa a rămas fără vlagă în ultimele minute şi nu s-a mai putut apropia de poarta lui Jovici.


Fază grea pentru Gero
Brigada condusă de Sebastian Colţescu a avut parte de un moment dificil la scorul de 0-2. În minutul 66, Iulian Popa a înscris după pasa lui Bunea, dar asistentul Szabo Gero a ridicat fanionul pentru a semnaliza poziţia de ofsaid a atacantului. Reluările i-au dat dreptate tuşierului, ofsaidul fiind însă unul la limită.

"Cea mai mare greşeală ar fi să ne considerăm salvaţi! Mai avem cinci meciuri teribile. Abia după ce mai strîngem măcar 5-6 puncte putem destupa şampania"
Costel Enache, antrenor Ceahlăul

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  08 Mai 2012, 15:46

din pacate sibiul e deja in B, chiar daca nu matematic, si sigur se va desfiinta. nu le pasa de numei de la sibiu de echipa, e o echipa nesustinuta, a nimanui, si nu ai cum sa te lupti cu greul cand tu nu ai nici un sprijin, e ca si cum ai lupta cu morile de vant....in zadar. asa si cu sibiul :| imi pare rau de ei :(

mingro
mingro  •  03 Mai 2012, 16:57
Postat de biancorossi pe 02 Mai 2012, 01:37

din pacate vointa nu pare sa reziste in iuresul de aranjamente si excrocherii fara numar...

din pacate pentru cine? asta-i viata, te adaptezi, rezisti; nu te adaptezi, retrogradezi!

mirceahoria
mirceahoria  •  02 Mai 2012, 14:54

Meci aranjat ...Vointa nu are sustinere financiara, lasand deoparte faptul ca nu are nici antrenor si nici jucatori. Au ajuns aici din intamplare si vor pleca deoarece nu au valoare. Pacat insa ca trantesc meciuri si nu au onoarea de a-si apara sansele pana la sfarsit. Sunt sibian si ma doare lasitatea acestor fotbalisti care au facut din sport o afacere.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează