FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - ASTRA 3-2

VIDEO I-au împietrit » Ceahlăul a trecut de Astra, după un meci nebun

Articol de - Publicat marti, 02 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 01 octombrie 2012 22:06

Meci all inclusive: nemţenii au condus cu 2-0, au fost egalaţi în 6 minute şi-au învins în prelungiri. Moldovenii au administrat aseară trupei lui Mulţescu prima înfrîngere după 6 partide victorioase. Eroul serii a fost Golubovici (VIDEO AICI)


Ceahlăul a făcut Astra să apună în campionat. O echipă disciplinată, pragmatică, sclipitoare pe alocuri, în special la finalizare, şi norocoasă, avînd în vedere finalul, a răpus una dintre surprizele plăcute ale startului de sezon. Cu toate că elevii lui Gigi Mulţescu n-au acceptat şocul primirii a două goluri, diferenţa de la pauză. Cele două formaţii au făcut pledoarie reuşitelor deosebite, drept dovadă golurile lui Stana şi Morais, primul, adevărate opere de artă în Liga 1.

Iar Bojan Golubovici, MVP-ul confruntării, a înscris de două ori, aproape la indigo. A ştiut să se infiltreze între apărătorii adverşi şi i-a surprins pe toţi. Pe oaspeţi, care l-au lăsat nemarcat, pe ai lui, plăcut, fiindcă a mai adus un succes şi 3 puncte necesare în lupta din zona fierbinte a clasamentului. Experienţa lui Mulţescu, cu 6 victorii consecutive, în toate competiţiile, a pălit în faţa aerului proaspăt, din teren, impus de Enache şi echipa lui.

Un moment ce putea fi important: în minutul 37, la 2-0 pentru gazde, Ivanovski a şutat la poartă, mingea l-a lovit pe Barna, aflat în cădere, iar jucătorul Astrei a cerut penalty, considerînd că balonul a fost parat respins cu mîinile. Reluările DigiSport n-au lămurit faza.

"A fost un meci imprevizibil, dar băieţii mei pot face minuni"
Costel Enache, antrenor Ceahlăul

"Subţirimea lotului, jocurile din trei în trei zile, uzura n-au permis să continuăm şirul victoriilor. Iar arbitrul a fost tolerant, de casă, pentru Ceahlăul"
Gigi Mulţescu, antrenor Astra

525983-caseta-ceahlaul.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close