FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL 1-2

VIDEO Îi sapă pe Cârțu și Săndoi? Partida dintre CSU Craiova și Viitorul 1-2 a fost dominată de faze dubioase

Sub privirile lui Cârțu, Ianis îi suflă mingea lui Vătăjelu
Sub privirile lui Cârțu, Ianis îi suflă mingea lui Vătăjelu

Articol de - Publicat joi, 13 august 2015 00:00

Defensiva Craiovei s-a comportat inexplicabil împotriva Viitorului, iar Izvoranu și Vătăjelu au fost catastrofali. Apropiații echipei spun că unii jucători nu acceptă cuplul de antrenori.

Surse de încredere din jurul clubului oltean spun că rezultatul de ieri, CSU- Viitorul 1-2, nu a fost unul întîmplător.

"Există o forfotă incredibilă printre jucătorii de la Craiova. Mai mulți dintre ei vor să-i sape pe Cârțu și Săndoi și să boicoteze meciul cu echipa lui Hagi. Sînt jucători care au fost împotriva acestei idei și s-au certat cu colegii, însă nici unul nu a semnalat cuplului de antrenori acest scenariu", au mărturisit înaintea meciului de ieri apropiați ai fotbaliștilor craioveni.

Iar mai multe evenimente din timpul partidei au venit să întărească scenariul:

  • min. 11: Căldura întunecă mintea defensivei oltene. Mai întîi Izvoranu l-a pierdut din marcaj pe Tănase, iar Vătăjelu a dublat și l-a faultat stupid în careu pe atacantul constănțenilor, care a și transformat lovitura de pedeapsă (11)
  • min 42:  De-a rîsul-plînsul! Bălgrădean i-a pasat în lateral lui Izvoranu, care a pierdut balonul copilărește în fața lui Ianis Hagi. Aproape de fază, Vătăjelu nu a urmărit mingea, care a ajuns la Vlad Achim. Acesta a pasat în centrul careului, de unde Aganovici, singur-singurel, înscrie fără probleme.
  • min. 58: Decizii de neînțeles. Deși Craiova avea toți jucătorii în jumătatea adversă, Mateiu i-a întors mingea lui Vătăjelu. Care a tras defectuos de la 40 de metri, deși avea opțiuni multiple în atac! În prim-planurile televiziunilor se poate observa cum fundașul stînga se ceartă cu unii colegi. "Ce să fac? Păi, ce era să fac?!".
  • min. 65: Ca la rugby! Vătăjelu a preluat la 30 de metri și a tras puternic, însă mingea a depășit peluza stadionului Extensiv

Le-au cerut demisia

Publicul craiovean a taxat înfrîngerea în faţa Viitorului, grupare care învinsese ultima oară în deplasare pe 13 aprilie, la un 2-1 cu Petrolul Ploiești. Acum fix 4 luni! Fanii au scandat "Demisia, demisia!", cu trimitere la cuplul de antrenori Cârțu-Săndoi.

Ianis căpitan!

Hagi a surprins la alinierea primului "11" din partida cu CSU: pe lîngă că a început titular, Ianis a fost liderul constănțenilor. "Regele" i-a oferit banderola fiului său, care devine unul dintre cei mai tineri căpitani ai Ligii 1, la numai 16 ani, 9 luni și 21 de zile. Victoria de ieri este prima obținută de Viitorul în Liga 1 cu el pe teren!

Hagi, "transfer" la Craiova

Înaintea partidei, oficialii celor de la CSU i-au oferit un cadou tehnicianului oaspeților. Hagi a primit un tricou și un acord de transfer la clubul oltean. Acordul este unul simbolic, cu trimitere la transferul ratat de Hagi la Universitatea Craiova în 1983, cînd "Regele" ajungea în curtea celor de la Sportul.

"Ăsta e fotbalul. Încercăm să recuperăm punctele etapa viitoare, la Timișoara. O să facem schimbări în echipă. Trebuie să rulăm tot lotul, programul e foarte încărcat"
Emil Săndoi, antrenor CSU Craiova

CE A DECLARAT HAGI DUPĂ MECI:

  • "Îmi pare rău de cei de la CSU că au pierdut. Cel mai bine, cînd joci pe astfel de călduri, este să te asiguri că ai posesia"
  • "În prima repriză ne-a ieșit, însă după pauză cei de la Craiova au fost peste noi. La fiecare echipă trebuie răbdare. La Craiova, anul trecut, tot Cârțu și Săndoi erau și s-au descurcat foarte bine"

csu craiova viitorul 1 2

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
valu4ever
valu4ever  •  15 August 2015, 08:44

nici vorba de complot,daca antrnorii nu fac nimic cu ei..ce sa joace?

daniel777011
daniel777011  •  14 August 2015, 10:04

Cei mai slabi jucatori din acest meci au fost, Vatajelu si inconfundabilul Izvoranu (gafeorul din mai multe meciuri, de neuitatul gol primit cu Dinamo), care nu are nicio legatura cu fotbalul de Liga I....E clar ca exista discutii contradictorii in echipa, Cartu a pierdut vestiarul, iar singurul la ora actuala care ar reusi sa refaca o echipa de fotbal competitiva este Victor Piturca !!!

dora
dora  •  13 August 2015, 14:50

Baluta si Bawab - notati cu 6 !? Nu au jucat nimic, mai ales Bawab, in cele 45 de minute in care s-a "titit" pe teren. Parca Herghelegiu s-a miscat mai bine - dar a luat 5. Voi la ce meci v-ati uitat?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează