FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - GAZ METAN 1-1

VIDEO Îl paşte demiterea pe Badea » Fanii Oţelului au cerut schimbarea antrenorului după egalul cu Mediaş, 1-1

Medieșenii își continuă seria de rezultate bune prin reușita lui Markovici
Medieșenii își continuă seria de rezultate bune prin reușita lui Markovici

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 octombrie 2013 23:10

Aseară, fanii i-au cerut antrenorului Oţelului să plece şi i-au băgat în şedinţă pe jucători. Narcis Răducan ia în calcul despărţirea de tehnician.

Golul lui Markovici, din minutul 89, ce a consfinţit o remiză, 1-1, între Oţelul şi Gaz Metan, a dinamitat situaţia la Galaţi. Spectatorii au luat foc, au strigat cu furie: "Demisia, demisia!" şi "Pleacă, Badea!".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După meci, "ultraşii" i-au băgat în şedinţă şi pe fotbalişti, chiar la marginea terenului: "Vă bateţi joc, în frunte cu antrenorul! Chiar vreţi să retrogradăm?!".

Ameninţare directă
Preşedintele grupării, Narcis Răducan, a lăsat să se înţeleagă la DigiSport că antrenorul ar putea fi înlocuit astăzi: "Din 11 meciuri în 5 am condus, iar apoi am pierdut sau am făcut egal. OK, ghinion, dar sînt probleme tehnice ce nu s-au reglat, sînt acele goluri luate din fazele fixe. Antrenorii trăiesc din rezultate, o să analizăm şi noi. Pînă acum, a avut sprijinul nostru, dar nu putem vorbi pe-o perioadă lungă. Vom vedea în două-trei zile ce e de făcut, nu preluăm modelul altora de a schimba imediat antrenorul".

Ionuţ Badea încă rezistă: "E un moment dificil, sperăm să reîncepem să acumulăm puncte. E normal să fie nemulţumire, dar muncim mult, gîndim lucrurile pe care le facem, punem suflet, dar şi doza de agresivitate, ca jucătorul să simtă participare totală. Nu mi-e teamă, altfel nu mă apucam de meseria asta".

Cum a fost meciul
Medieşenii au început şi au terminat bine. Todea (25) a fost aproape de gol, dar a fost blocat de portarul gălăţenilor. Marquinhos (49) a deschis scorul, a patra sa reuşită în campionat, la capătul unei faze create de Antunes şi de Henrique, iar golul a adus şi alte ocazii pentru gălăţeni. Iorga (51) a şutat din prima, puţin pe lîngă, apoi Henrique (54) a trimis în transversală.

Medieşenii au echilibrat cu fiecare minut şi-au dat lovitura de graţie în final, Markovici băgîndu-i în şedinţe pe gălăţeni.

8 meciuri fără înfrîngere a strîns Mediaş în campionat. În schimb, Oţelul a ajuns la a 6-a partidă în care nu învinge în Liga 1

5 goluri din faze fixe au înscris cei de la Gaz Metan din faze fixe, în această ediţie

"Speram într-un reviriment al echipei după eşecul cu 7-2 de la Cluj. Am jucat împotriva unei echipe bune a campionatului, eram aproape de victorie, dar meciul durează 90 de minute" (Narcis Răducan, preşedinte Oţelul)

591491-otelul-medias-1-1.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

"Secretul? Unitatea grupului"
Zarko Markovici a înscris primul său gol din acest sezon, beneficiind de marcajul larg al lui Sergiu Costin şi al lui Sîrghi. Fundaşul de 2,04 metri a mai punctat în Cupa României. "Secretul nostru constă în unitatea grupului. Ne respectăm pe noi ca fotbalişti, de aceea avem rezultate. Contează şi pregătirea făcută cu preparatorul fizic italian, de aceea ne putem bate de la egal la egal cu oricine", a spus sîrbul la DigiSport.

"Încă nu tragem la cupele europene"
Cristi Dulca i-a lăudat pe jucători, mai ales că Mediaşul, singura echipă care a pus piedică Stelei în acest sezon, remiză 2-2, a bifat al 9-lea meci consecutiv fără eşec, 8 în campionat, plus unul în Cupă. "Băieţii au reuşit să depăşească momentul celor trei etape în care au pierdut, s-au strîns, iar atitudinea lor îi face învingători. Exersăm mult la fazele fixe. Încă nu ne gîndim la cupele europene, dar dacă mai facem două-trei transferuri, putem fi greu de învins", a zis Dulca după meci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  20 Octombrie 2013, 12:48
Postat de radumare. pe 20 Octombrie 2013, 10:30

va ajunge in B , acolo unde merita sa fie , a fost tinuta artificial de mafiotul Stan prin combinatiile lui si acum dupa ce au falimentat echipa cu 20 mil. de euro o pararsesc cu totii ...

Doar esti stelist, ce putem cere de la tine. Otelul e ( alaturi de Dinamo si Steaua) in prima divizie din 90. Nu Stan a facut Otelul si nu datorita lui am ramas in prima liga. Stan a fost presedinte si pe la alte echipe, de ce nu a reusit ceea ce a reusit la Otelul?

radumare.
radumare.  •  20 Octombrie 2013, 10:30

va ajunge in B , acolo unde merita sa fie , a fost tinuta artificial de mafiotul Stan prin combinatiile lui si acum dupa ce au falimentat echipa cu 20 mil. de euro o pararsesc cu totii ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează