FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA - FC VASLUI 3-0

VIDEO Îl vor pe "Messi" Popa! » Porumboiu se "drege" după ruşinea de la Sibiu cu o achiziţie

Adrian Popa evoluează la Chiajna din iunie 2010, cînd a fost adus gratis de la U Cluj. El a mai jucat la Poli Timişoara, Gloria Buzău şi CS Buftea
Adrian Popa evoluează la Chiajna din iunie 2010, cînd a fost adus gratis de la U Cluj. El a mai jucat la Poli Timişoara, Gloria Buzău şi CS Buftea

Articol de - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 01:01

Moldovenii ar plăti aproximativ 500.000 de euro pe "briliantul" Concordiei Chiajna.

Evoluţiile foarte bune ale lui Adrian Popa au atras atenţia granzilor din Liga 1. În sezonul de toamnă, şefii Stelei au fost primii care au întrebat despre situaţia contractuală a mijlocaşului de la Concordia. Acum a venit rîndul lui Adrian Porumboiu, care l-a trecut în capul listei de transferuri a Vasluiului pentru perioada de mercato din vară.

VIDEO: Vezi aici rezumatul meciului Voinţa - Vaslui 3-0!

Finanţatorul moldovenilor a vorbit în termeni laudativi despre mijlocaş şi chiar l-a comparat cu Messi în discuţiile cu apropiaţii săi: "Păstrînd proporţiile, se aseamănă cu argentinianul! Are o tehnică formidabilă în regim de viteză". Porumboiu l-a şi mandatat pe managerul Daniel Stanciu să înceapă tratativele cu ilfovenii şi ar plăti şi o jumătate de milion de euro pentru transferul definitiv al fotbalistului de 23 de ani.

Bossul Vasluiului îl vrea pe Popa şi fiindcă este extrem de nemulţumit de două dintre achiziţiile iernii, Savio şi Braganca. Veniţi gratis în Moldova, cei doi au semnat pînă în vară şi au avut doar apariţii sporadice în tricoul galben-verzilor, iar Porumboiu nu le va mai prelungi înţelegerile. Fostul arbitru FIFA i-a în calcul şi o posibilă despărţire de Sînmărtean, ale cărui evoluţii sînt afectate grav în această primăvară de problemele personale.

3.000 de euro e salariul lunar al lui Popa la Concordia. La Vaslui ar lua de cel puţin 3 ori mai mult

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
flafy
flafy  •  09 Aprilie 2012, 10:15

500.000 nu este mult, Popa a demonstrat ca este un fotbalist foarte bun,atat in meciurile cu echipele mici cat si in cele cu echipele mari...Vasluiul chiar ar aduce un fotbalist foarte bun si nu pe bani foarte multi,in plus este si destul de tanar...

superstar20
superstar20  •  09 Aprilie 2012, 09:15

E super fotbalist!

mgexpert
mgexpert  •  09 Aprilie 2012, 07:19

..Porumboiu are de ales : Inacio sau Sanmartean...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează