FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CONCORDIA 2-2

VIDEO Împiedicați din primul meci! Astra, doar egal pe teren propriu cu Chiajna, scor 2-2

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iulie 2015 21:48

Două meciuri. De atîtea a fost nevoie pînă la prima surpriză din noul sezon. Văzută drept victimă sigură, Concordia a făcut un meci mare și a scos un punct pe terenul Astrei Giurgiu. 2-2 a fost scorul final, același care a fost înregistrat și în returul sezonului trecut.

Surprinzător, Concordia a început mai bine meciul și a avut două șanse de a înscrie în primele 10 minute prin Robert Răducanu și Purece. Apoi a venit rîndul Astrei să aibă șanse de a înscrie prin De Amorim (14) și Boldrin (20).

Concordia Chiajna a trecut din nou la cîrma partidei, iar efectul s-a văzut în minutul 45, cînd Purece a deschis scorul cu un șut din centrul careului.

Doar 3 minute au condus ilfovenii. Geniul lui Budescu avea să iasă la rampă în prelungirile primei reprize. Mijlocașul dorit de Gigi la Steaua a executat excelent o lovitură liberă, iar Matache s-a văzut învins pentru prima dată.

În minutul 48 lucrurile intrau pe făgașul normal, giurgiuvenii trecînd în avantaj după un gol al lui Oros. Fundașul Astrei a trecut în postura de "demon" după ce a deviat nefericit o minge în minutul 55, iar baolnul a poposit din nou în poarta lui Silviu Lung.

Mai erau 35 de minute, însă Șumudică "fierbea" în tribună, mai ales pentru că pentru el meciul reprezenta o revanșă, avînd în vedere condițiile în care a plecat în sezonul trecut de pe banca adversarilor de azi. A schimbat repede, dar intrările pe teren ale lui Florea și Teixeira nu au adus nimic nou în jocul încîlcit și lipsit de idei al Astrei, care trebuie să se mulțumească doar cu un punct.

Neputința giurgiuvenilor s-a văzut cel mai bine în prelungirile meciului, cînd Boldrin a primit în fața porții, era singur, însă a avut nevoie de 4 atingeri și a fost ajuns de un adversar, care l-a blocat și a adus un punct prețios în buzunarul echipei sale.

***

Astra - Concordia 2-2
Budescu 45+2, Oros 48 / Purece 45, Oros o.g 55

VEZI VIDEO

Astra Giurgiu: S. Lung - Oros, Geraldo, Găman, Morais - Takayuki, Lovin - Enache, Boldrin, De Amorim - Budescu

Rezerve: Gavrilaș, Teixeira, Ioniță II, D. Florea, Al. Stan, R. Alves, Queiros

Concordia: Matache - Serediuc, Tincu, Mamele, Bucurică - S. Pană, Giurgiu - M. Cristescu, Ad. Cristea, Purece - R. Răducanu

Rezerve: Iacob, M. Marin, Buleică, Bărboianu, L. Ion, Dina, Constantinescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (114)
andy_2008
andy_2008  •  11 Iulie 2015, 08:40

Daca mai face un egal sumi va pleca de la echipa hipopotamului.

plischi
plischi  •  11 Iulie 2015, 08:13
Postat de mal. pe 11 Iulie 2015, 07:58

*** Frumoasă poza de la meci! Chiar nu ați găsit nici o poză cu Chiajna, ați pus de la un meci cu Dinamo!!! La așa fotbal, așa comentatori...

nu venise "pozarul de la meci!

plischi
plischi  •  11 Iulie 2015, 08:11

budescu este un jucator care loveste bine mingea "sezanda". din miscare mai face cate o preluare lunga, de ajunge "varza" in piciorul celui care-l intampina, mai incearca ceva centrari "la ce-o fi", pase "mici si marunte" si cam atata tot.

Vezi toate comentariile (114)
Comentează