FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - ACS POLI 1-0

VIDEO În pas de defilare » Celeban a fost din nou providenţial: Vasluiul a cîştigat cu ACS Poli, scor 1-0

Celeban n-a iertat ieșirea aiurea din poartă a lui Claro // Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui)
Celeban n-a iertat ieșirea aiurea din poartă a lui Claro // Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui)

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 septembrie 2013 23:52

Moldovenii nu le-au lăsat aseară nici o speranţă bănăţenilor. Celeban a fost din nou providenţial, după care Nuno Claro a încercat să-şi repare greşeala de la gol.

Vasluiul a găsit în Ionuţ Moşteanu catalizatorul care s-o readucă în lupta pentru cupele europene. În minutul 15, fundaşul-golgeter Celeban a reuşit să scape de Şeroni, Nuno Claro n-a ieşit la timp, aşa că polonezul n-a iertat: 1-0! Culmea e că portarul portughez, în special, şi Şeroni au mai limitat proporţiile scorului, ulterior.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Wilk a avut vlagă, dar nu şi precizie. Marovici, 10, l-a blocat, apoi, spre finele primei părţi, a tras puternic, însă mingea s-a dus puţin peste. Iar în minutul 52, Nuno Claro l-a blocat, din situaţie de unu la unu.

Nici Antal nu l-a putut bate pe lusitan. Printre atîtea ocazii ale "plăieşilor", a apărut cea mai mare oportunitate a timişorenilor, care nu mai sînt atît de înspăimîntători precum în startul sezonului. Bărbuţ (49), introdus la începutul părţii secunde, a tras din unghi, însă a lovit doar plasa, pe exterior, nu pe interior.

Temwanjera (61) a avut ghinion: Claro era învins, bara s-a opus. Madson (72) a apelat la o torpilă, dar portughezul, ajutat de transversală, s-a salvat. Vasluienii au controlat partida cu o autoritate deosebită, bănăţenii au fost extrem de timizi, preferînd doar să viseze la un contraatac salvator, ce n-a mai venit.

"Cred că meritam un rezultat de egalitate. Jucăm un fotbal frumos, încercăm să ne pregătim mai bine ca să vină şi victoriile. Am greşit, iar fotbalul ne-a pedepsit" (Szabolcs Szekely, atacant Timişoara)

"E a treia înfrîngere la rînd, nu e bine. Ar trebui să fim cu toţii mai concentraţi la fazele fixe. O să cîştigăm cu Viitorul. N-am jucat bine la Vaslui, n-am fost noi" (Nuno Claro, portar Timişoara)

"Sînt mulţumit de cum am jucat, sper să începem să cîştigăm şi în deplasare" (Ionuţ Moşteanu, antrenor FC Vaslui)

587388-vaslui-acs-poli-1-0.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Sălăgeanu centrează, Celeban înscrie
Nu mai e o noutate, Piotr Celeban a marcat. Cu capul, normal. La o fază fixă. A ajuns la cota 10 goluri în prima ligă, dintre care 8 le-a reuşit în urma unor lovituri cu capul. Ştirea e că ultimele 4 reuşite ale polonezului au fost izbutite din centrările lui Sălăgeanu. Ca fapt divers, Celeban, un fundaş, a marcat de 10 ori în prima divizie în 35 de meciuri, iar atacantul Stelei, Stefan Nikolici, a reuşit acelaşi număr de goluri, dar în 62 de partide! (Liviu Manolache)

Inbox
- Sînmărtean a colecţionat aseară al 4-lea cartonaş galben, va absenta de la meciul de sîmbătă, de sub Tîmpa, cu FC Braşov. Cînd a fost schimbat, a plecat nervos direct la vestiare, după ce a murmurat ceva înspre antrenorul propriu!
- Piteşteanul Leonard Manole, 20 de ani, internaţional Under 21, a semnat în week-end cu Vasluiul, după ce s-a pregătit două luni cu Astra. Aseară, a debutat în prima divizie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gemminy55
gemminy55  •  18 Septembrie 2013, 16:54

ce pot sa comentez?au jucat mai bine ca poli dar....ce iau mai ajutat borfasu de avram[vedeal-as in celula cu altii]pe plaiesi,au dat un gol e adevarat dar au si ratat,desi au fragmentat mereu jocul au avut ceva ocazii si au meritat sa cistige,insa o puteau face fara ca borfasu ala sa le dea ajutor !poli a jucat slab dar si cind se puneau pe joc erau macelariti si trintiti de plaiesii altui mare excroc din arbitraj un personaj de trista amintire a comunismului acel porumboi ce din fericire azi nu mai fluiera!daca am avea arbitrii corecti am avea o VALOARE IN CAMPIONATUL LIGII 1,dar arbitrii fluiera contrar jocului si desigur valoarea e NULA!poate cu arbitrii straini avem sanse sau cine stie?

infos
infos  •  18 Septembrie 2013, 03:22
Postat de sakamoto pe 17 Septembrie 2013, 10:04

Arbitrajul borfasului Avram a fost determinant! Cei de la Vaslui au faultat dupa pohta ce-au pohtit-o, fara ca Borfasul sa intervina. Imbrinceli si trintirea adversarului, aceasta a fost tactica plaiesilor lui Porumboiu. Faulturile cit mai dese, cheia marilor succese! Cartonase galbene pt faulturi repetate, vasluienilor? Sanchi! Asa ca se poate scrie cronica:Vasluiul a dominat clar meciul. Mincinos! Tot asa au patit si Vasluiul cu Dinamu, dar atunci Dinamu a beneficiat de un arbitraj parsiv, parca Tudor daca tin mite bine. Dusan Uhrin spunea:daca arbitrajele nu sint sincere fotbalul romanesc nu va progresa! Cit adevar! Sandule mergi la Jilava, impreuna cu Duru si cu borfasii tai arbitri!

ce mai proasta gluma vine de la un stelist, echipa care an de an distruge fotbalul romanesc din teritoriu. De asta-mi provoaca scarba Steaua.

terminatorul2
terminatorul2  •  17 Septembrie 2013, 11:34

://fbvideo.ro/328/Volvo+Trucks+Emergency+braking+at+its+best%21.html

Vezi toate comentariile (4)
Comentează