FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - ASA TG. MUREŞ 0-3

VIDEO Înapoi în atac! » Un olandez retras în apărare a spulberat şansele clujenilor în meciul cu ASA Tîrgu Mureş, scor 0-3

N'Doye a fost, ca de obicei, printre remarcații mureșenilor
N'Doye a fost, ca de obicei, printre remarcații mureșenilor

Articol de - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 00:03

Olandezul Danzell Gravenberch, retras în centrul apărării după ce în tur a fost om de atac, a făcut penalty şi a fost eliminat în minutul 21, marcînd declinul clujenilor în întîlnirea cu echipa lui Ciobotariu.

Ce a fost mai întîi Gravenberch, fundaş sau mjlocaş ofensiv? Crescut în centrul defensivei, olandezul de 21 de ani a fost folosit în prima parte a sezonului în banda stîngă şi a impresionat!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În această iarnă, Ogăraru a decis să pună capăt experimentului şi l-a retras în apărare pe Danzell. Cum a ieşit mişcarea? Batavul a faultat ca la centrul terenului, unde consecinţele nu ar fi fost atît de dure, însă de data asta era în careu, pe noul post, şi a făcut ce e mai grav în fotbal: a încasat cartonaş roşu, iar adversarii au primit penalty. N'Doye l-a transformat.

În pauza de iarnă au mai venit jucători la echipă, iar printre cei mai interesanţi erau Van den Broek, mijlocaşul central, şi Zijler, un mijlocaş ofensiv de buzunar.

Cu toţii aşteptam să ne uimească cei doi fotbalişti crescuţi în Vest, dar în condiţiile date nu au putut demonstra nimic. Mai mult, Zijler a fost schimbat în prima repriză, din raţiuni tactice.

ASA a arătat forţă la fiecare acţiune. Băieţii lui Ciobotariu au trecut de cele mai multe ori de adversari în duelurile unu la unu, iar fazele de poartă au curs. Doar Panagopoulos a făcut ca "şepcile roşii" să rămînă în joc.

Dar gheaţa subţire s-a crăpat pe final, cînd Voiculeţ l-a găsit perfect pe Bumba şi acesta a făcut 2-0. Hora n-a avut milă: a mai obţinut un penalty şi l-a transformat.

Proiectul de la Cluj sună foarte bine, însă circumstanţele nu au fost favorabile în meciul cu ASA.

"Nu m-am supărat că mi s-a luat banderola de căpitan, aici toţi sîntem prieteni. Vrem să cîştigăm maximum de puncte. Din vară nu ştiu dacă ajung la Dinamo, eu mă pregătesc să îi iau locul lui Narcis Răducan în conducere, o să stea sub presiune" :) (Ousmane N'Doye, mijlocaş ASA)

652869-u-cluj-asa-0-3.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Neşu în tribune!
Mihai Neşu le-a promis fanilor că se va întoarce pe Cluj Arena, iar fostul jucător al celor de la Utrecht s-a ţinut de cuvînt. La meciul contra celor de la ASA, "Bichonul" a stat în loja stadionului din Cluj, mulţumindu-le astfel jucătorilor de la U pentru mesajul de susţinere pe care jucătorii i l-au trimis lui Mihai cu ocazia împlinirii vîrstei de 32 de ani.

Roşu corect, al doilea penalty gratuit
"Centralul" Sebastian Colţescu a judecat bine prima fază importantă a meciului, cînd Gravenberch l-a atacat imprudent pe Ioan Hora în interiorul careului. Olandezul care în tur a evoluat pe postul de extremă stînga, dar care din acest retur va evolua ca stoper, a oprit prin fault o fază iminentă de gol, iar arbitrul a dictat corect: penalty şi eliminare. În schimb, Colţescu a greşit în prelungiri, cînd a dictat penalty pentru ASA la o intervenţie corectă a lui Skvorc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dash.berlin
dash.berlin  •  04 Martie 2015, 08:56
Postat de unico_biancorossi pe 23 Februarie 2015, 11:17

ASA ramane foarte tare si in retur. se poate bate la locul 2.

nu cred...in scurt timp se va sparge balonul de sapun ...

vasileschi
vasileschi  •  23 Februarie 2015, 12:54

Iar conducerea lui U daca nu se trezeste sal schimbe pe Ogararu din toamna joaca in liga 2-a, schimbatil domnilor altfel cea mai iubita echipa din ardeal se duce in jos !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Februarie 2015, 11:17

ASA ramane foarte tare si in retur. se poate bate la locul 2.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează