FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VOLUNTARI 1-1

VIDEO Încă un pas greșit » Astra s-a împiedicat de Voluntari și a rămas cu un singur punct, scor 1-1

Articol de - Publicat vineri, 04 decembrie 2015 00:00

Astra a ajuns la a doua remiză consecutivă de pe teren propriu, cu ocupanta penultimului loc al Ligii 1, într-un meci în care ambele goluri au fost marcate din penalty, iar Daniel Pancu, la aproape 39 de ani, a fost cel mai bun jucător de pe teren.

Marius Șumudică a început jocul de aseară fără două piese grele din angrenajul echipei sale, De Amorim și Budescu, cei doi fiind suspendați.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Astfel, Șumi a trecut la un sistem cu doi atacanți, Alibec și Daniel Niculae, dar jocul echipei sale a fost cu mult sub așteptările tehnicianului.

În minutul 29, fundașul Queiros l-a călcat pe picior pe Mihai Costea în careu și arbitrul Feșnic a arătat punctul cu var. Simplă formalitate pentru veteranul Daniel Pancu care a trimis sec, pe jos, lîngă bară. 1-0 și Gigi Mulțescu deja se gîndea că poate "fura" trei puncte liderului.

Nilă, înger și demon

După penalty-ul scos pentru echipa sa în prima parte, Costea i-a adus aminte lui Mulțescu de ce l-a ținut pe acesta mai multe etape în afara lotului: Nilă a uitat că este fotbalist și s-a trezit la volei, ridicînd absurd mîna în aer în propriul careu și astfel trupa lui Șumudică a egalat.

Denis Alibec a transformat lovitura de pedeapsă, aducînd un punct mult prea mic pentru pretențiile Astrei, însă problema mai gravă este jocul giurgiuvenilor, care este pe un trend vizibil descendent.

"Sîntem niște penibili! Cu jocul ăsta terminăm pe locul 6. Dacă vom avea în continuare această mentalitate, vom cădea de acolo, de sus. Nu arătam bine de cîteva etape, ce să ne mai ascundem"
Marius Șumudică, antrenor Astra

"Meritam să luăm trei puncte cu Astra. Mi-a venit mingea în mînă involuntar, asta e, chiar îmi pare rău că am făcut penalty!"
Mihai Costea, atacant Voluntari

astra voluntari 1 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează