FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - U CLUJ 2-0

VIDEO Începe urcuşul » Vasluiul a cîştigat fără emoţii cu U Cluj şi a predat lanterna roşie

Madson şi Antal au adus prima victorie a vasluienilor după 4 etape
Madson şi Antal au adus prima victorie a vasluienilor după 4 etape

Articol de - Publicat sambata, 26 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2013 23:46

Vasluienii au cîştigat lejer aseară şi au pasat lanterna roşie Universităţii, care a bifat al 12-lea meci fără victorie în acest sezon.

Duelul dintre ultimele clasate a început perfect pentru gazde. Viveiros a centrat în careu, Balde a respins cu călcîiul pînă la marginea careului, de unde brazilianul Madson a tras perfect în plasă (12).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Elevii lui Ciobotariu s-au mulţumit cu golul rapid şi acest lucru avea să-i coste în debutul reprizei secunde, atunci cînd Takacs şi-a ridicularizat un adversar, a centrat în careu, Lemnaru a pus capul, dar Cerniauskas şi-a salvat echipa.

Golul a venit tot pentru Vaslui, prin Antal, din penalty (49), după ce Veselovsky a intrat în fostul jucător al Oţelului, bifînd al treilea penalty pe care îl comite în acest campionat! Finalul le-a aparţinut tot gazdelor.

Şutul puternic al lui Temwanjera (56) şi "capul" lui Antal (59) au încheiat seria ratărilor dintr-o seară în care Vasluiul a început să recupereze punctele pierdute pe la comisiile LPF.

Viitor preşedinte, acum observator :)
Situaţie incredibilă la meciul de ieri seară de la Vaslui, atunci cînd LPF l-a delegat ca observator al jocului pe Gheorghe Chivorchian! Pînă aici nimic neobişnuit, doar că fostul preşedinte al Ceahlăului a anunţat că urmează să fie numit în aceeaşi funcţie la Vaslui.

"Şi dacă eram preşedinte la Vaslui aş fi avut aceleaşi atribuţii ca observator de joc. Sînt alte lucruri majore în sportul ăsta şi noi ne legăm de un fleac", a precizat acesta.

"Am luat puncte capitale în situaţia grea în care ne aflăm. În plus, m-am săturat să fim înjuraţi de suporteri chiar şi la victorii. E ruşinos!" (Adrian Sălăgeanu, căpitan FC Vaslui)

"Am început antrenamentele cu echipa joi seară. Eu încă mai sper să ne salvăm de la retrogradare, ştiu că o să ne fie foarte greu, dar mai avem mult pînă la finalul campionatului" (Mihai Teja, antrenor U Cluj)

592382-vaslui-u-cluj-2-0.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gymd
gymd  •  26 Octombrie 2013, 14:37
Postat de ave_biancorossi pe 26 Octombrie 2013, 13:02

bravo, felicitari. sa platiti datoria aia, altfel pana la 30 oct pierdeti si punctele astea.

:))))))) il pierd si pe Porumboiu ca se retrage :)))))))))))

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  26 Octombrie 2013, 13:02

bravo, felicitari. sa platiti datoria aia, altfel pana la 30 oct pierdeti si punctele astea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează