FOTBAL  »  Superliga  »  COMISIA DE DISCIPLINĂ

VIDEO // Incredibil: CFR Cluj, pusă să plătească deplasarea lui Sebastian Colțescu la Comisia de Disciplină!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 15:57

Comisia de Disciplină a FRF a luat azi o decizie probabil unică în fotbalul românesc: CFR Cluj trebuie să-i plătească lui Sebastian Colțescu transportul la audieri și cazarea la București. 

Pe 11 septembrie, Dan Petrescu a fost judecat și suspendat de Comisia de Disciplină a FRF pentru 4 etape, după ce l-a înjurat pe arbitrul Sebastian Colțescu la meciul Astra - CFR Cluj 2-3. Azi, Comisia de Disciplină a decis ca formația campioană să-i plătească transportul și cazarea arbitrului. 

Astfel, CFR Cluj plătește 514,37 de lei, „cheltuieli legate de deplasarea la comisie” de la Craiova la București și invers. 

„ FC Astra vs. FC CFR 1907 Cluj – Solicitare decont cheltuieli – În baza art. 115.4 din RD obligă clubul FC CFR 1907 Cluj la plata cheltuielilor legate de deplasarea la comisie a domnului Colțescu Sebastian în suma de 514,37 lei”
comunicat LPF 

Dan Petrescu a primit 4 etape și o amendă cu suma de 6.500 lei pentru că l-a înjurat pe Sebastian Colțescu. „Băga-mi-aș p**a în mă-ta!”, „Du-te în p**a mea!” și „Ce asta, mă? Ce face jegul ăla?!”, au fost câteva dintre cuvintele grosolane aruncate de Petrescu în direcția arbitrului.

Citește și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
244057799260057
Dorin Roman  •  20 Septembrie 2019, 00:08

Buna Seara.Poate "BRICHETA" si cei de la FRF(FCSB) Poate au văzut acest meci CFR-LAZIO SI CEI DE LA FRF SI BINEINTELES ACEL ******* CARE A VRUT SA SE ARUNCE DE LA ETAJ CUM SE ARBITREAZA CA DE ACEEA NU-I ARBITRU FIFA ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Septembrie 2019, 14:53

Cine face parte din aceasta comisie? Remarc sigla GSP.RO:fcsb CU ECHIPA ""PREFERATA"" A GSP.(PUNCT RO).Nu puteti schimba ""ro""ul cu ""fcsb""?

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  18 Septembrie 2019, 21:10

cu scuzele de rigoare ,daca fcsb era in locul cfr -ului ,cu asemenea hotarari luate de comisie ,era scandal monstru !daca la cfr nu are cine iesi in fata sa apere interesele clubului ,atunci i-si merita soarta !antrenorul primeste o pedeapsa meritata dar a fost provocat de arbitru, care culmea ironiei , scapa basma curata si mai primeste si despagubiri ptr. arbitrajul de *** prestat !rusine mare frf !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează