FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - U CLUJ 1-1

VIDEO Înlemniţi! » Astra doar un egal cu U Cluj într-un meci nebun, scor 1-1

Articol de - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 noiembrie 2014 23:21

Astra a terminat la egalitate cu U Cluj, după un meci nebun, cu două penalty-uri pentru oaspeţi, două eliminări şi două bare ale giurgiuvenilor.

Ce se întîmplă cu Astra? E o întrebare ce se tot pune de ceva vreme la Giurgiu. Întrebarea persistă şi după meciul de ieri. Deşi au întîlnit o echipă ce nu a convins în ultima vreme. Băieţii lui Ogăraru au dominat prima repriză, însă show-ul avea să înceapă în partea a doua.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După un gol marcat de Bukari, din gura porţii, "studenţii" şi-au început recitalul: după o ocazie mare, Cristocea a pătruns iar în careu, iar Silviu Lung l-a faultat. Penalty şi gol! Egalitate, dar U Cluj a simţit-o slabă pe Astra şi a început să atace în valuri. Încă un penalty! De data asta Pliatsikas a intrat neglijent la Mengolo. Executantul s-a schimbat nefericit pentru "şepcile roşii", Muşat lovind bara.

Ce scumpă putea fi ratarea lui Muşat. Gazdele au avut două bare pe finalul meciului, un final aprins de "roşiile" primite de De Amorim şi Florescu.

Ce am învăţat din acest meci? La Astra, problemele mari se confirmă, iar mîna lui Ogăraru începe să se vadă la U.

"Sînt cîteva probleme în interiorul echipei, dar de aceea am venit la Giurgiu, să le rezolv. Am lucruri de reproşat, însă nu este momentul potrivit pentru asta" ( Oleg Protasov, antrenor Astra)

"Am pierdut două puncte azi, am ratat un penalty. Bine, puteam şi pierde pe final, dar cred că am făcut un meci bun şi meritam victoria" (George Ogăraru, antrenor U Cluj)

642269-astra-u-cluj-1-1.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2014, 12:57

daca stau si ma uit mai bine, chiar nu vad mari diferente intre numele celor 2 echipe. e drept, dupa 2 bare, 2 rosii... e ceva ghinion.

euce
euce  •  23 Noiembrie 2014, 09:43

asta e se putea castiga 3 puncte,dar e bine si asa ,daca echipa v-a juca asa de acum inainte scapa de retrogadare

Vezi toate comentariile (2)
Comentează