FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL 0-0

VIDEO Interzis la 3 puncte » Rapidul şi Petrolul s-au neutralizat reciproc în Giuleşti, 0-0

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 martie 2013 01:12

După 0-1 cu Dinamo, trupa lui Rada a bifat aseară al doilea meci consecutiv pe teren propriu fără gol şi fără victorie. Petrolul a fost la un pas să dea lovitura în final prin Hamza şi Bokila


O înfrîngere în derby, conturi goale şi viitor gri, dar Rapidul e ţinut încă în viaţă de suporteri. Iar înaintea confruntării cu "lupii" ce doping mai bun le putea fi servit jucătorilor decît episodul emoţionant de la cinematograf, din preziua întîlnirii: galeria apărută discret în sală şi cîntîndu-le oamenilor lui Rada imnul alb-vişiniu?! A fost episodul care, probabil, i-a făcut pe giuleşteni să intre cu pieptul înainte pe gazon şi să viseze la primele trei puncte pe teren propriu în 2013.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

N-a fost însă suficient în prima repriză pentru o explozie alb-vişinie. Roman (13, şut în forţă prin faţa porţii) a bifat singura ocazie consistentă a Rapidului, dominat de o trupă ploieşteană mai mobilă, mai arţăgoasă, mai curajoasă. Manasse (6) a fost la un pas de deschiderea scorului, la un corner la care Pecanha s-a dus pe sub minge, iar Grozav a făcut legea pe flancul stîng, unde puştiul Coman l-a scăpat repetat de sub observaţie pe internaţionalul galben-albastru. Iar şeptarul lui Contra s-a înscris la două ocazii: un şut peste (14) şi o "foarfecă" pe lîngă bară (22). Puţin însă şi din partea Petrolului, care n-a putut aduce plusul de spectacol şi coerenţă în iarbă, aşteptat de la o echipă cu pretenţii de podium.

Rapidul răspunde furtunos imediat după pauză. Şi, vreme de 10 minute, îi trimite pe prahoveni cu fundul în poartă. Pancu (47) şi Ciolacu (53) aprind peluza, dar Petrolul rezistă forcingului din elan al giuleştenilor. Apoi plusează prin Hamza, alunecare din 7 m pe lîngă poartă la o centrare marca Alcenat (82), şi trece la milimetru pe lîngă pumnul de graţie la ocazia lui Bokila (90), bară din centrul careului. Un moment care a cutremurat Giuleştiul şi l-a făcut să se mulţumească şi cu remiza.

562868-caseta-rapid.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
agb87
agb87  •  10 Martie 2013, 14:00

cat bulan pe crapid...

vandersaar
vandersaar  •  10 Martie 2013, 11:05
Postat de jalemare pe 10 Martie 2013, 10:07

problemele echipei sunt foarte mari. in trei jocuri, doua acasa si o deplasare la o potential viitoare retrogradata, nu am reusit sa inscriem nici un gol. de fapt, daca ma gandesc bine, nu cred ca am avut mai mult de 5-6 ocazii clare de a marca in cele trei meciuri! singurii jucatori care corespund ca valoare cu tricourile pe care le imbraca sunt Pecanha si Roman. conducatorii ne prostesc cu placa aia veche ca avem echipa tanara, noua care trebuie sa creasca. de fapt avem o echipa foarte slaba si deloc tanara: pancu, dica, grigorie, oros, abrudan, herea...hai ca nu mai e loc de tineri ca deja s-a strans echipa!

Eu m-am obisnuit cu statul asta, asa cum a spus si Pancu, de echipa care va fi nevoita sa se apere mai in fiecare partida, si sa atace pe contraatac, speculand greseala adversarului. De aia orice punct e de aur pt Rapid... In urma cu un an, poate si mai putin, nu ma gandeam ca o sa ajungem in situatia asta.

ovpas
ovpas  •  10 Martie 2013, 10:52

Ce va mirati atat? 0-0 pentru o echipa care este rupta, cu pustani neexperimentati si jucatori pe care nu-i ia nimeni este o performanta. Acest punct este al suporterilor si ar trebui sa ii invite ei la film, dar stim ca nu au bani.Cat despre Rada, ati uitat ca el tine loc de antrenor? Oricum 4 puncte in 3 etape e bine pentru cum arata Rapidul.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează