FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - OȚELUL 0-0

VIDEO Interzis la penalty » Arbitrul le-a refuzat medieșenilor două penalty-uri în partida cu Oțelul, scor 0-0

Articol de - Publicat vineri, 01 mai 2015 00:00

Arbitrul Paul Unimatan le-a refuzat gazdelor două lovituri de pedeapsă, cîte una în fiecare repriză.

Gaz Metan nici nu concepea să nu cîștige întîlnirea cu Oțelul, o echipă care mai are doar șanse teoretice să se salveze de la retrogradare.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Partida a fost aprig disputată, cu multe ocazii de gol de ambele părți, cele mai mari fiind totuși irosite de oaspeți, ambele de Cernat.

Cu toate acestea, medieșenii au motive să fie nemulțumiți, avînd în vedere că "centralul" Paul Unimatan nu le-a acordat penalty la două faze.

  1. În minutul 35, Solomou a șutat practic în piciorul lui Ciprian Petre în interiorul careului, trimițîndu-l pe medieșean la pămînt. Arbitrul din Cluj a decis să dicteze corner.
  2. În minutul 90, Crețu a intrat în careu cu mingea la picior, iar Cucu l-a tras subtil de tricou, iar apoi a căzut peste fundașul dreapta al gazdelor. Arbitrul a oprit jocul pentru a-i arăta cartonaș galben pentru simulare fundașului de la Gaz Metan, deși reluările TV au arătat că erau circumstanțe de penalty. Crețu mai avea un "galben" și astfel a luat drumul vestiarului.

"Din păcate, am început să facem rezultate bune prea tîrziu. Am fi putut să cîștigăm, Cernat a avut două șanse bune de a marca, dar n-am ce să-i reproșez. Încă sper să ne salvăm"
Florin Marin, antrenor Oțelul

gaz metan otelul 0 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează