FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - ASTRA 0-0

VIDEO Ioan Niculae l-a distrus pe "Vamă" » Patronul Astrei s-a enervat după un nou pas greşit, 0-0 cu Gaz Metan

Articol de - Publicat sambata, 03 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 02 mai 2014 23:52

La finalul partidei, patronul Astrei l-a certat în tribuna oficială pe preşedintele clubului, după care a spus: "Am fost păcălit că Yazalde e vîrf şi am fost pus să renunţ la Fatai"

Semieşecul de aseară l-a scos din sărite pe Ioan Niculae, care a văzut meciul chiar de la faţa locului. Imediat după fluierul de final, imaginile Dolce Sport au arătat cum patronul Astrei s-a ridicat nervos de pe scaun, s-a întors către Dinu Gheorghe şi a început să-i vorbească pe un ton agresiv şi să şi gesticuleze în privinţa lui, arătîndu-i degetul arătător. În tot acest timp, "Vamă" a ascultat şi n-a reacţionat în nici un fel.

Click aici pentru VIDEO!

După doar 5 minute de la această scenă, Niculae s-a oprit ca să ofere declaraţii şi, chiar dacă nu i-a pronunţat numele preşedintelui clubului, l-a făcut direct răspunzător de două mutări realizate în vara trecută. "Nu trebuia niciodată să renunţăm la Fatai, mai ales că l-am dat mai mult pe nimic. În plus, noi am jucat în tot acest timp fără atacant pentru că Yazalde nu e aşa ceva, nu trebuie folosit ca atacant. Am fost păcălit cu acest Yazalde, care mi-a fost prezentat ca atacant. Dacă l-am fi avut pe Fatai, această echipă era mult mai sus în clasament", a spus Niculae. Ambele mutări, Fatai împrumutat la FC Bruges şi aducerea lui Yazalde, au fost făcute la solicitarea lui Dinu Gheorghe.

"Nu ştiu dacă ne-am păcălit cu Yazalde. Dacă a ratat o ocazie înseamnă că ne-am păcălit cu el? Etapa trecută, cu CFR, nu ne-am mai păcălit cu el?"
Dinu Gheorghe, preşedinte Astra

"Cînd a venit domnul Florin Marin aveam 3 puncte peste Petrolul, acum riscăm să pierdem locul 2. Nu eu sînt tehnician, nu eu trebuie să am o explicaţie. Însă nu vreau să vorbesc foarte mult în seara asta"
Dinu Gheorghe, preşedinte Astra

"Chiar dacă am controlat meciul, am construit lent şi le-am dat posibilitatea să se organizeze. Mediaşul a fost o echipă care s-a apărat cu 10 jucători în jumătatea ei de teren"
Florin Marin, antrenor Astra

"Am scos un punct muncit în faţa unei echipe foarte bune şi cu jucători valoroşi. E foarte important că în ultimele două partide nu am pierdut, iar jucătorii mei au început să urce în pregătire"
Cristi Dulca, antrenor Gaz Metan

615515-caseta-gaz.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  05 Mai 2014, 13:14

haha, ce mincinos e puriul asta ! de fatai zicea ca nu vrea sa mai auda, ca'l da pe un euro.. asa a zis se de budescu. iar vama, serviabil, i'a facut pe plac. sper ca l'a dat pe mai mult de un euro.:) un balaoaches care manareste banii shutiti de secu de la al batran, stie el cum. si mai sunt si altii care au profitat de impuscarile de la targoviste....

thefisherking
thefisherking  •  03 Mai 2014, 22:01
Postat de zurzu_zurzu pe 03 Mai 2014, 13:57

Eu daca as ajunge vreodata sa fiu patron de club in liga l (imposibil asta)primul lucru care l as face,ar fi sa dau afara tot incepand de la femeia de serviciu pana la presedinte.Pe urma as aduce numai profesionisti adevarati,iar la conducere un om specializat in conducerea unei structuri sportive de afara.La noi asa trebuie pentru ca daca ramane cineva din vechea garda,mai mult ca sigur ca te boicoteaza si ii strica si pe ceilalti.Asa tai rau din radacina si implementezi reguli noi la oamenii noi.Mai mult ca sigur cu un program bine structurat si cu niste oameni f competenti la toate nivelele,platiti bine in 5-6 ani ajungi sa faci legea in campionat pe foarte multi ani...

Si daca aduci niste profesionisti in gestiunea unei structuri sportive occidentale, ei vor intra in competitie cu alti "profesionisti", specializati in aranjamentele pe care o structura sportiva trebuie sa le faca pentru a-si atinge obiectivele. Dupa scurt timp, profesionistii tai isi vor da demisia dezgustati si contrariati, pt ca desi au facut tot ce trebuia facut, rezultatele intarzie obstinant sa apara. Tu de ce crezi ca jumatate din cluburile din mizeria asta de tara ar da orice sa-l aiba pe Vama presedinte, iar cealalta jumatate l-ar angaja pe Chivorchian, Horoba sau Muresan cu ochii inchisi, fara sa discute salariul?

moguai
moguai  •  03 Mai 2014, 21:20

becali2. un prost imbogatit peste noapte.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează