FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - CFR CLUJ 0-1

VIDEO Îşi intră în mînă » CFR Cluj a bifat cea de-a patra victorie a sezonului: 1-0 cu Ceahlăul

4-1 a fost raportul ocaziilor în favoarea clujenilor
4-1 a fost raportul ocaziilor în favoarea clujenilor

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2013 23:17

Echipa lui Grigoraş s-a impus la limită la Piatra-Neamţ, după un meci care a început spectaculos, dar s-a stins pe parcurs.

Meciul dintre revelaţia şi dezamăgirea acestui campionat a început pe contre. Camora a centrat din flancul stîng, iar Gabionetta a scăpat bine din marcaj şi a trimis cu capul în zona centrală a porţii, însă Jovici a respins cu un reflex de senzaţie. Golubovici a răspuns imediat, iar şutul lui foarte bine plasat a fost respins greu de Felgueiras.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ardelenii au solicitat penalty la o intervenţie a lui Cazan la Gabionetta, dar arbitrul Comănescu a lăsat eronat jocul să continue. Tot Gabionetta a fost la un pas să deschidă scorul printr-o semifoarfecă, de la marginea careului, scoasă de sub bară de Jovici.

A venit şi golul, chiar dacă a lăsat impresia că nu era locul lui pe stadionul Ceahlăului. Maah a primit mingea la picior în careu, a încercat să tragă, iar mingea respinsă de un fundaş a ajuns tot la francez, care a pătruns în marginea tuşei şi a centrat perfect pînă la Tade. Masivul vîrf a trimis cu capul în bară, iar mingea i-a ajuns înapoi la picior şi a marcat pentru 1-0 (69)!

Moldovenii au mai forţat pe final, dar fără nici un rezultat pe tabela de marcaj, şi au pierdut primul meci pe teren propriu în acest sezon.

CFR a avut penalty!
O fază controversată a avut loc în minutul 37, cînd Gabionetta a pătruns în careu prin partea dreaptă şi a intrat în contact cu fundaşul Lucian Cazan. Apărătorul a ridicat piciorul pînă în zona coapsei brazilianului şi l-a oprit pe acesta.

Faza s-a petrecut în zona tuşierului Sebastian Gheorghe şi "centralul" Comănescu nu a dictat nimic. Nici tuşierul nu a intervenit în fază, semnalizînd că nu a fost nimic neregulamentar în duelor celor doi.

Costea, exclus din lot
Atacantul Florin Costea, 28 de ani, nu a făcut parte din lotul aliniat de tehnicianul Petre Grigoraş pentru meciul cu Ceahlăul, deşi în victoria cu Oţelul, de etapa trecută, a fost titular.

Costea a fost prins într-un bar din Cluj alături de Gabriel Tamaş în această săptămînă şi Grigoraş a decis să îl lase în afara lotului pentru partida contra echipei lui Miriuţă. Antrenorul va lua o decizie în ceea ce-l priveşte pe atacant în zilele ce urmează.

"Jocul echipei spune totul. Se vede o creştere evidentă în ultimele două etape şi vreau să îi felicit pe băieţi. Arătăm din ce în ce mai bine" (Petre Grigoraş, antrenor CFR Cluj)

"Eu sînt mulţumit de jocul prestat de băieţi. Astăzi a fost un meci de 0-0, dar la noi a existat o eroare şi am fost taxaţi" (Vasile Miriuţă, antrenor Ceahlăul)

591615-ceahlaul-cfr-0-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
osos
osos  •  21 Octombrie 2013, 23:08

youtube.com/watch?v=nWwX4JRvPu4

cj1960i
cj1960i  •  21 Octombrie 2013, 20:57
Postat de best.cfr pe 21 Octombrie 2013, 10:35

A fost 11 metri clar ! Cred ca in curand CFR-ul nu va mai fi lasat sa castige !

din pacate ,se pare ca si tu ai dreptate. dar totul e scris de (steaua),nu in stele.

cj1960i
cj1960i  •  21 Octombrie 2013, 20:51
Postat de roadster1988 pe 21 Octombrie 2013, 09:23

va trebui sa-si intre fluierasii in rol.pentru ca se pare ca bozzgorii au terminat meciul in 11 ceea ce este inacceptabil.

cata dreptate ai................. inacceptabil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează