FOTBAL  »  Superliga  »  ARHIVĂ

VIDEO Îți mai amintești de acest Gigi? Una dintre primele apariții TV ale lui Becali: cum suna discursul patronului de la FCSB în urmă cu 17 ani

Foto: Captură Youtube
Foto: Captură Youtube

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 18:19

Actualul patron al celor de la FCSB prezenta un discurs mult mai calm și echilibrat cu aproximativ 17 ani în urmă, înainte de a deveni finanțatorul roș-albaștrilor.

Într-un interviu realizat în mai 2001, înaintea unei partide cu FC Național, disputată în Ghencea, Gigi Becali, care nu devenise încă patronul echipei, a fost intervievat de jurnalistul Valentin Moraru la marginea terenului. Imaginile au fost recuperate și publicate de Paginademedia.

Acționarul principal al echipei la acel moment discuta despre viitorul transfer al lui Adrian Neaga la Steaua, dar și despre șansele echipei de a cuceri titlul și de a juca în grupele Ligii Campionilor.


sursa video: Cristian Otopeanu

Gigi Becali a devenit finanțatorul echipei în 2003, când a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Steaua.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (41)
fangigi
fangigi  •  22 Decembrie 2017, 10:08

Cum sa nu ne aducem aminte de viitorul infractor ce la 10 zece ani de atunci va fi infundat si puscaria! Oricum nu ne lasati voi sa uitam aceasta nulitate hilara!

widoqq
widoqq  •  22 Decembrie 2017, 09:49

Puneti o poza cu el pazind *** sau la Poarta Alba!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  22 Decembrie 2017, 09:24

Becali in sus Becali in jos, ***? Macar de ar fi un intelectual, un model de urmat, dar nu e decat un bisnitar, puscarias, fariseu etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează