FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTIGAŢIE

VIDEO Iuliu Mureşan, scandalizat după dezvăluirile Gazetei: "Noi vorbeam cu ei în engleză"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 22:10

CFR Cluj a fost una dintre echipele româneşti care s-au confruntat cu probleme de arbitraj în timpul meciurilor amicale disputate în această iarnă, iar preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, a reacţionat după dezvăluirile Gazetei referitoare la arbitri (detalii AICI).

"Sunt uimit. Știam că am fost arbitrați de sloveni la primul meci și bulgari la al doilea meci. Credeam că le știu pe toate în fotbal, dar se pare că nu. Noi n-am ieșit de pe teren la niciun meci.

La meciul cu Ufa, am avut un penalty pe care l-am ratat și arbitrul a acordat repetare. La al doilea meci, am avut iar un penalty pe care l-am ratat. Meciurile au fost bune, intense.

Meciurile au fost organizate de un agent de meciuri cu care lucrăm de mulți ani și n-am mai avut probleme până acum. În timpul meciului, când eram nemulțumiți de arbitraj, culmea e că noi încercam să vorbim cu arbitrii în engleză, credeam că sunt străini", a spus oficialul clujenilor la TV Dolce Sport.

O investigaţie a jurnaliştilor Gazetei a dezvăluit astăzi că trei arbitri activi și unul retras, toți români, s-au dat drept sloveni, turci sau bulgari și au luat decizii incredibile în meciuri amicale disputate de echipe românești în Cipru și Turcia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  27 Ianuarie 2017, 05:34

SECURACHE ASTA ARE PRETENTIA SA FIE CREDIBIL CAND TOTI STIM CA.. SUNT NISTE HOTI SI BLATISTI PE DEASUPRA.. RE ATI AI POPILOR SA FITI :))))))))))

blatistu49
blatistu49  •  26 Ianuarie 2017, 23:51

poateera TUDOR in rol de imigrant

red.blue
red.blue  •  26 Ianuarie 2017, 22:59

mai lasa-ne bai muresane toata lumea stia care e treaba cu amicalele astea numai gsp nu stie vine agentul care organizeaza amicalele si spune ne "ajutati" in 2 meciuri si va platim cantonamentul atat simplu si gata de ce credeti ca echipele mari nu fac cantonamente de genul pentru ca nu se incurca cu abureli

Vezi toate comentariile (5)
Comentează