FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA 0-1

VIDEO Ivan de aur » Nouarul Craiovei a decis meciul cu Voluntari în minutul 95, scor 1-0

Ivan a dat semne de revenire la forma din sezonul trecut
Ivan a dat semne de revenire la forma din sezonul trecut

Articol de - Publicat joi, 22 septembrie 2016 00:00

Nouarul Craiovei a tras, în ultimul minut de prelungire, concluzia unui meci pe care Craiova l-a dominat categoric.

Probabil că gazonul Voluntariului e drept, dar aseară n-a părut așa, ci aplecat în fiecare repriză către poarta la care ataca Craiova. Oltenii au luat căpăstrul încă din primele minute și nu l-au lăsat până la final, ratând cât pentru o viață, și aceea lungă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Desenul lui Gigi Mulțescu e frumos și toate liniile trase sunt cu vârful în sus. Și spre înainte. Craiova e, poate, singura echipă din această Ligă, așa cum e ea, care începe meciurile cu 5 jucători clasici de atac, la care se mai adaugă și fundașul-extremă Vătăjelu, probabil prea ofensiv ca să încapă în filosofia lui Daum.

Contra Voluntariului, Craiova a fost un evantai desfăcut, iar ocaziile s-au înșirat pe bandă rulantă începând din minutul 3 și continuând până la ultima suflare a meciului.

Cu cât se apropia finalul, se accentua senzația de nedreptate asupra unei remize la care localnicii n-aveau decât meritul de a fi stat bine în terenul lor, de a fi încercat mereu să închidă porţile pe care buiestrul lui Nuno Rocha sau pașii mici ai lui Băluță și Vătăjelu le desferecau mereu.

Probabil că dacă oltenii ar avea la capătul acțiunilor lor un vârf mai cu lipici la gol decât Măzărache, golurile lor ar fi mai multe și n-ar mai trebui să aștepte toanele destinului, în ultimul minut.

De reținut că primul raid ofensiv al Voluntariului s-a petrecut după mai bine de o oră de joc, în minutul 62. De reținut că al doilea și ultimul șut al ilfovenilor a fost al lui Bălan, în minutul 89. În rest, o înșiruire de ocazii și de ratări oltene, 16 acțiuni periculoase în careul advers, al căror pomelnic ar fi plictisitor.

Și, cel mai important de reținut, golul din prelungirile prelungirilor a fost marcat de Ivan după o gafă de necrezut a lui Bornescu, portarul care făcuse minuni 94 de minute. Iar despre Ivan, fericitul marcator, nu se poate spune decât că e un alt indezirabil al listelor lungi și timpurii ale din ce în ce mai puțin înțelesului Christoph Daum.

Ce a declarat Mulțescu după meci:

  • Cred că eram mort în ultimele minute, am înviat după ce am dat gol
  • Mi se pare că am avut și noroc, pentru că până acum a fost invers. A fost o încununare a unui joc pe care l-am dominat
  • Concentrarea ne-a costat, avem nevoie de un jucător sau mai mulți care să marcheze, dar până în iarnă nu avem ce face, trebuie să îndreptăm treaba asta că ne omoară!
  • Când am avut o execuție mai bună la finalizare s-a dus în bară, din bară s-a oprit între picioarele portarului, nici nu mai știu ce a mai fost pe acolo, că nu le-am reținut pe toate
  • Madson s-a accidentat grav, este unul dintre cei mai buni jucători ai noștri, are ruptură
  • Locul doi este bun, cine s-ar fi gândit înaintea începerii campionatului că vom fi acolo?

"Nu vreau să deranjez pe nimeni, dar a fost un antrenament cu public. Nu e posibil să ratăm atâtea ocazii! Am făcut un meci bun și am dominat tot jocul. Cred că putea să fie mai bun arbitrajul"
Gheorghe Mulțescu, antrenor CSU Craiova

"Mă simt foarte bine. Aș fi vrut să fiu și eu convocat pentru aceste două meciuri. Vrem să ajungem în play-off și să ne batem la titlu"
Andrei Ivan, atacant CSU Craiova

"Dacă aveam puțină șansă, puteam rămâne cu un punct. Am luat un gol în prelungiri, dar se întoarce roata și vom marca și noi în prelungiri"
Vasile Maftei, fundaș FC Voluntari

voluntari craiova 0 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  22 Septembrie 2016, 10:46

Marea sperantza olteneasca, a fost incercat la natzionala de citeva ori si n-a facu nimic. Poate mai incolo...Are mult de muncit, deocamdata nu este decit o gogoasha umflata!

timm
timm  •  22 Septembrie 2016, 10:23

Este primul gol in campionatul acesta?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează