FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Jucătorii de la CFR Cluj au timp și de distracție în cantonamentul din Austria! Cine a câștigat cursa de karting

FOTO: CFR Cluj +8   FOTO
FOTO: CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 16:19

CFR Cluj efectuează un cantonament montan în Austria. Elevii lui Dan Petrescu și-au testat talentul la condus pe un circuit de karting. 

  • CFR Cluj a aflat data meciului tur cu Astana, din preliminariile Ligii Campionilor. Clujenii vor juca pe 9 iulie, de la ora 19:00, în Kazahstan.

Dan Petrescu nu concepe ratarea grupelor cupelor europene în acest sezon. „Feroviarii” trag din greu în Austria, dar găsesc și timp pentru distracție. 

Păun, Petrilă, Susic, Rondon și Ioniță s-au întrecut într-o cursă de karting pe circuitul din Windischgarsten. Câștigătorul detașat a fost Alexandru Păun, un înfocat fan al cailor putere. 

Citește și:

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO Mirel Rădoi l-a contrat pe Gigi Becali: „Aici nu suni să faci schimbare!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează