FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Jucătorul de la FCSB care n-a mai rezistat: "A pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Becali" + Reacția patronului

Ianis Stoica // Foto: FCSB Facebook
Ianis Stoica // Foto: FCSB Facebook

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2018 17:57

Pompiliu Stoica (41 de ani), fost jucător la Steaua, a vorbit despre relația pe care fiul său Ianis (15 ani), legitimat la FCSB, o are cu patronul Gigi Becali.

"Domnul Becali se implică foarte mult. Ianis chiar are o relație foarte deschisă cu el. Poate că nu mă credeți, dar el e al lor întru totul, pe mine nu mă mai privește, ei comunică direct acum, fără implicarea mea.

Ianis vorbește acum direct cu domnul Becali, cu domnul Dică. Și eu, și copilul suntem foarte mulțumiți de acest lucru. Pot să vă spun că Ianis chiar l-a sunat pe domnul Becali și i-a spus că la orice problemă legată de el să-l anunțe doar pe el. Printre alte discuții, Ianis i-a spus destul de clar că orice probleme legate de el să-i fie transmise direct lui.

Domnul Becali a zis: «Nu mi s-a întâmplat niciodată ca un copil de 15 ani să aibă o așa personalitate».

Cei doi au mai vorbit la telefon și după ce Ianis a ratat un penalty la echipa națională sub 17 ani cu Cipru (n.r. scor 2-3). Domnul Becali a fost cel care l-a sunat atunci. Vorbește și cu domnul MM. E foarte bine, e familia lor. La fel s-a întâmplat și după ce a marcat Ianis (n.r. 1-0 într-un alt meci cu Cipru)", a declarat Pompiliu Stoica la 6TV.


*Discuția despre Ianis Stoica începe la minutul 40:00!

Vezi și:  MM Stoica anunță mutări importante: "Am stat până târziu în noapte cu Gigi și i-am explicat" + Acuză regulamentul înaintea "dublei" cu Rapid Viena

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
archibald
archibald  •  17 August 2018, 20:40

Si uite asa autoritatea antrenorului este subminata!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează