FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - RAPID 1-0

VIDEO La Rapid a venit Popa » Trupa lui Răzvan Lucescu a pierdut cu Chiajna şi a intrat în criză

Aşa l-a învins Adrian Popa pe Dani Coman. +3   FOTO
Aşa l-a învins Adrian Popa pe Dani Coman.

Articol de - Publicat sambata, 17 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 17 martie 2012 12:36

Vişiniii nu au jucat nimic aseară, iar suporterii i-au cerut demisia lui Răzvan Lucescu şi l-au înjurat pe Dani Coman. Concordia a produs surpriza, Adrian Popa marcînd un gol superb.

Pe vremuri, Rapidul lui Ţîră şi Goanţă venea din cînd în cînd la Chiajna doar pentru cîte o miuţă pe hîrtoape cu localnicii din "Onoare", după care se lăsa cu grătare şi cu spriţ la greu. Acum, Rapidul lui Lucescu jr., în căutarea celui de-al patrulea titlu din istorie, a venit în fosta comună de la marginea Bucureştiului să ia trei puncte în nocturnă. Gazdele, la retrogradare, şi-au făcut curaj singure la intrarea echipelor pe teren, de la staţia de amplificare: "Doamnelor şi domnilor: «vulturii» din Chiajna. Haideţi, băieţi, acasă sîntem neînvinşi!".

AICI AI O SUPERGALERIE FOTO DE LA MECI!

Ioniţă inexistent, Herea mînă moartă

Numai că aseară Concordia a fost ca şi în deplasare. Fanii giuleştenii au umplut tribunele, mutînd pentru 90 de minute atmosfera din Grant pe cocheta arenă ilfoveană. "Feroviarii" au împins din start liniile spre poarta gazdelor în care ar fi pus mînă de la mînă să se mai fi aflat "comisarul" Baruch. Rapid a dominat prima repriză, dar fără prea multă convingere. A contat doar pe glezna fină a lui Teixeira, pe raidurile aripilor Deac şi Roman şi pe urcările bătăiosului Bozovici. Mijlocul, cu Pavlovici la debut, a tocat degeaba, puţine realizări. Herea nu s-a văzut decît la ratarea din minutul 18, cînd a fost blocat de Gospodinov, iar Ioniţă nu s-a prea întîlnit cu mingea.

Trupa lui Reghe a stat bine la cutie, cu doi închizători în faţa apărării, preocupată în primul rînd să nu ia gol. Iar pe contraatac a avut ocazia reprizei prin Rocha (14), doar reflexul lui Coman menţinînd egalitatea.

Sotelo s-a făcut de rîs: a călcat pe minge!
Partea secundă s-a reluat favorabil pentru gazde. Cu două cornere consecutive la poarta lui Coman, iar din minutul 50 în superioritate numerică după eliminarea prostească a lui Rui Duarte. Chiajna n-a profitat prea mult de avantajul omului în plus, Muzac fiind şi el trimis la vestiare 8 minute mai tîrziu. Oaspeţii şi-au scos din minţi fanii cu jocul lamentabil. Sotelo a jucat şi el 20 de minute, dar a călcat pe minge. Adrian Popa I, introdus inspirat de Reghecampf în minutul 69, a dat lovitura de graţie în minutul 90, după o cursă formidabilă pornită din propriul teren şi finalizată cu măiestrie peste Coman. Deranjul e deja mare în Giuleşti!

Gol fabulos pentru Adrian Popa!
Reuşita de trei puncte din finalul partidei a fost o capodoperă izbutită de Adrian Popa. Mijlocaşul de 23 de ani al gazdelor a recuperat o minge la circa 30 de metri de propria poartă şi a luat-o uşor către careul advers. Deac a tot alergat să-l deposedeze, însă n-a putut nici măcar să-l faulteze, iar ceilalţi rapidişti au fost depăşiţi în viteză! Cînd a ajuns la circa 14 metri de Coman, Popa l-a lobat elegant pe portarul giuleştean, aducînd cea mai importantă victorie a Concordiei în Liga 1. VEZI GOLUL ÎN BAZA ARTICOLULUI

464061-infografie-gol-adrian-popa.jpg

"Îi dedicăm victoria lui Baruch!" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Chiajna

"E primul meu gol în Liga 1, sînt extrem de fericit că a fost şi frumos, şi decisiv!" (Adrian Popa, mijlocaş Chiajna)

"E foarte greu să faci performanţă într-o asemenea atmosferă. Cum e posibil să fie contestaţi oameni care au făcut istorie pentru Rapid?! Riscăm să pierdem totul în acest sezon" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"Mă aşteptam să avem un meci greu, eu zic că şi remiza era bună. Un punct nu era cine ştie ce, dar era mai mult decît nimic!" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

Zotta a interzis gloriile clubului!
Preşedintele Rapidului, Constantin Zotta, a decis la începutul returului anularea abonamentelor de la tribuna oficială ale foştilor mari jucători alb-vişinii. Prima victimă a fost Ion Motroc (74 de ani), care n-a mai fost lăsat în Giuleşti la meciul de etapa trecută, cu Petrolul (2-0). "Tata şi-a rupt picioarele pentru această echipă şi asta e recunoştinţa pe care i-o acordă clubul?! Ruşine!", a precizat fiul celui interzis, Florin Motroc.

Dragomir şi Sandu, din nou contestaţi
Cei peste 2.000 de ultraşi ai Rapidului prezenţi la meci nu i-au uitat pe Dumitru Dragomir şi pe Mircea Sandu, aceştia fiind înjuraţi din primul minut al partidei. "Mitică, la puşcărie!" şi "Sandu, eşti o mizerie!" au fost scandările preferate ale fanilor. Chiar dacă pe adresa clubului din Grant a venit un avertisment din cauza comportamentului suporterilor de la ultimele două meciuri din Giuleşti, aceştia n-au ţinut cont de el şi şi-au continuat protestele.

Program infernal
Giuleştenii vor avea parte de un program infernal în următoarea perioadă, cu meciuri din trei în trei zile, atît în campionat, cît şi un Cupa României. Elevii lui Răzvan Lucescu vor juca pe 22 martie în Grant contra Ceahlăului, apoi pentru Herea şi compania urmează o deplasare la Braşov, apoi încă un meci departe de casă, la Vaslui, în turul semifinalelor Cupei. Rapidiştii vor reveni la Bucureşti pentru meciul de pe 31 martie cu Dinamo, din Giuleşti, apoi vor merge la Cluj pentru derby-ul feroviar cu CFR.

Interzis de primar
Idan Baruch, portarul Concordiei, cel care a greşit grav la trei goluri în partida de la Vaslui etapa trecută, nu a fost inclus în lot de Laurenţiu Reghecampf. Imediat după gafele israelianului, primarul din Chiajna, Mircea Minea, care e şi preşedinte al clubului, a decis să-l dea afară de la echipă. Totuşi, la intervenţia managerului Anamaria Prodan, Baruch a fost păstrat în lotul lărgit: "Nimeni nu-şi permite să dea afară jucătorii cîtă vreme eu şi Reghe sîntem la acest club". Aseară, titular a fost bulgarul Gospodinov, iar rezervă, Florin Niţă. 

INBOX
- Ambele eliminări dictate aseară de Radu Petrescu, Rui Duarte şi Muzac, au fost corect acordate.
- Deşi Sotelo n-a mai jucat de 3 luni şi e în urmă cu pregătirea fizică, Răzvan Lucescu l-a aruncat aseară în luptă pe argentinian în minutul 71, în locul lui Herea.
- Adus pentru a juca atunci cînd Alexa e accidentat, Milos Pavlovici, fostul jucător al Vasluiului, a debutat la Chiajna în tricoul Rapid într-un joc oficial.
- Daniel Pancu se recuperează după accidentarea din meciul cu Universitatea Cluj: "Recuperarea merge excelent, chiar mai repede decît speram".
- Adus în această iarnă, portarul Cosmin Vîtcă a fost ieri pentru prima dată oprt în lotul de 18, fiind rezerva lui Coman.
- Atacantul Victoraş Iacob (31 de ani) a revenit în Liga 1 şi va evolua pînă la finalul sezonului la Concordia Chiajna. Fostul vîrf al Stelei a jucat pînă în decembrie în Grecia, la Aris Salonic.
- Suporterii l-au înjurat pe Alexandru Ioniţă pentru prestaţia de ieri: "Figurantule, termină cu fiţele, bă, şi joacă fotbal!".
- Deac va lipsi în meciul cu Ceahlăul, de etapa viitoare, pentru cumul de cartonaşe, după ce aseară l-a primit pe-al patrulea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
gallini
gallini  •  17 Martie 2012, 20:04
Postat de rewember pe 17 Martie 2012, 13:41

rajvan, nu pleca! Te potrivesti rapidului ca o manusha... :)))

Rugati-va sa nu plece Borcea dupa Haldan...atunci sa vezi dresura de caini

putregaiu
putregaiu  •  17 Martie 2012, 18:36

Ba Deac baaaaa! Alergi ca o fetita si ti-e frica sa intri la minge sa nu-ti strici pedichiura. Joaca ba fotbal nu-i mai fura vopseaua de par si ceara de epilat lu' nevasta-ta, pensatule.

make_cj
make_cj  •  17 Martie 2012, 15:17
Postat de rewember pe 17 Martie 2012, 12:22

Olee, olee, multumim rapidulee Olee, olee, multumim rapidulee Olee, olee, multumim rapidulee

se trezesc poponarii

Vezi toate comentariile (28)
Comentează