FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - CHIAJNA 1-3

VIDEO Legiunea străină » Stranierii Chiajnei au decis meciul cu ACS Poli, scor 3-1

Obodo (stânga) a făcut instrucție cu jucătorii lui Poli // FOTO Adrian Pâclișan (Timișoara)
Obodo (stânga) a făcut instrucție cu jucătorii lui Poli // FOTO Adrian Pâclișan (Timișoara)

Articol de - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 00:00

Ilfovenii s-au impus pe Bega după o demonstrație de forță a jucătorilor de "afară" transferați în iarnă.

Se vorbește des despre inspirația antrenorilor, a fotbaliștilor, însă foarte rar despre inspirația conducerii. Trebuie să recunoaștem că cei care se ocupă de transferuri la Chiajna au făcut o treabă extrem de bună în intersezon. Au adus jucători extraordinari pentru Liga 1 pe niște salarii deloc mari. Toți cei trei marcatori de ieri, Milevski, Obodo și Odibe, au fost achiziționați în iarnă, gratis!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Partida a fost totuși decisă și de anumite momente dubioase. Mai întâi, oaspeții au făcut 0-1 după un penalty ce nu ar fi trebuit acordat întrucât Milevski a făcut un henț clar în aceeași fază! Apoi, Grigoraș a avut un ghinion teribil: Belu și-a fracturat pometele și a fost transportat la spital în minutul 63!

Asta se întâmpla la doar un minut după ce tehnicianul bănățenilor epuizase ultima schimbare, prin introducerea lui Zicu. Chiar și așa, Poli a egalat, prin Nimely, care a profitat de cadoul lui Bălgrădean. Totuși, gazdele nu au putut ține ritmul cu Obodo și compania, iar ilfovenii s-au impus la diferență de două goluri.

Cu ce rămânem din acest meci? Obodo este cu siguranță în Top 3 mijlocași centrali din Liga 1, Milevski demonstrează de fiecare dată când are ocazia că e un mare fotbalist, iar când forma sa fizică va egala valoarea, atunci ne putem aștepta la lucruri și mai mari din partea lui.

Dincolo, Timișoara pare resemnată, drumul spre B e sigur și fără obstacole. Mai are șanse teoretice, evident, însă probabil că și jucătorii încep să seteze alarmele pentru matineu.

Henț la penalty

Înainte ca Obodo să tragă la poartă, iar Nimely să pună mâna pe minge pentru penalty, Milevski a atins mingea cu mâna în careul advers. Atacantul care a inițiat faza în careul Timișoarei a preluat o minge cu mâna, după care l-a driblat pe Jenkins și a centrat în mijlocul careului, de unde Obodo a obținut lovitura de la 11 metri. z

Belu la spital

Fundașul dreapta Claudiu Belu, 22 de ani, a suferit o accidentare gravă la pomete în minutul 63. Apărătorul s-a lovit cap în cap cu Niasse, apoi a fost transportat la spital imediat după ce a fost scos de pe teren. "Arăta destul de rău, încă nu știu în ce stare e, a suferit o accidentare groaznică", a declarat Petre Grigoraș după meci.

Intrare liberă

Cei de la Timișoara au decis să lase intrarea liberă pe acest final de campionat. Bănățenii au copiat modelul CSMS Iași, care a umplut stadionul la ultimele meciuri datorită faptului că nu a mai cerut bani pe bilete. Prin acest demers, cei de la ACS Poli speră să aducă mai mulți oameni în tribunele de pe "Dan Păltinișanu". Ieri s-au adunat numai 2.000 de suporteri în tribune.

"Situația s-a complicat rău de tot! Am riscat în repriza a doua, am fost nevoiți. Nu știu cât de implicați au fost arbitrii adiționali în acest meci. Aș rămâne alături de Timișoara și în liga secundă, în caz că vom ajunge acolo"
Petre Grigoraș, antrenor ASC Poli

"Nu am ce să le reproșez băieților. Asta e marfa, cu asta mergem până la final. Ne vom juca șansele, indiferent cât de mici vor fi"
Petre Grigoraș, antrenor ASC Poli

"Faptul că Timișoara a rămas în 10 sigur că a contat. Noi n-am jucat strălucit, însă am obținut trei puncte extraordinar de importante"
Adrian Falub, antrenor Chiajna

acs poli chiajna 1 3

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
983732924972315
Soos Vilmos  •  24 Aprilie 2016, 10:51

Belu nu s-a accidentat biind un suc pe terasa, a fost lovit cu capul de un adversar. Marele pitic avram nu a dat nici macar fault. Si atunci de ce mai vorbim de tur, retur, play-off, play out, cind lucrurile sunt aranjate de la inceputul campionatului. Cit despre jocul echipelor nu mai avem ce comenta.

sakamoto
sakamoto  •  24 Aprilie 2016, 10:09

Greshit titlul! *** a decis meciul! Va arbitra si dinsul la CE? *** Pt devotamentul lui *** la trintit meciuri, il va trimite briketa, sa sufle la meciuri internatzionale. Recompensa! Cine fura bine, aduna incet-incet milioane de euro. Cinstit! Fotbal murdar, urit, neperformant, Mafiot!Ura si la gara!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează