FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - VIITORUL 2-0

VIDEO Liberec reloaded » Florin Matache a făcut un nou meci mare: imbatabil în meciul cu Viitorul, 2-0

Articol de - Publicat luni, 18 mai 2015 00:00

Portarul Matache a fost imbatabil aseară, respingînd providențial în mai multe rînduri, mai ales la scorul de 0-0.

Primele acțiuni ale meciului validau, cumva, ambițiile europene ale trupei lui Hagi. Bonilla a ratat de două ori singur cu Florin Matache, iar Nikolov l-a pus încă o dată la probă pe eroul de la Liberec, care a boxat spectaculos și eficient deopotrivă. Portarul de 32 de ani și-ar putea face fără probleme DVD de prezentare după prima repriză de ieri. ;)

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Gazdele ineditului duel între echipele ce împart stadionul din Chiajna nu au strălucit, însă cel mai bun jucător al meciului cu Steaua, brazilianul Fernando Henrique, a trecut în bandă de Mitriță și i-a pus mingea pe frunte lui Maftei, care a marcat: 1-0.

Sud-americanul Chiajnei a continuat show-ul și, în partea secundă, a reușit să facă 2-0 după o minge ajunsă în glezna sa dintr-un duel între Mitrea și Dina. Mijlocașul a ajuns la 6 goluri și 6 pase decisive în acest sezon!

Căldura a domolit ușor meciul, iar ocaziile au început să dispară. Ianis Hagi a fost trimis și el în teren, însă nu a putut să aducă nici un plus pentru oaspeți.

Chiajna a făcut 38 de puncte și stă liniștită în privința retrogradării, în timp ce Viitorul a revenit cu picioarele pe pămînt și se va mulțumi, probabil, doar cu o clasare în prima jumătate a campionatului. Europa League nu poate fi un vis realizabil cu o apărare de cascadorii rîsului!

"A fost greu în prima parte, dar am meritat victoria. Prin victoria asta ne-am mai liniștit puțin"
Vasile Maftei, căpitan Chiajna

"Am început excelent, am controlat clar prima repriză. Probabil că trebuia să fim mai inspirați în față, unde Mitriță, Bonilla și Tănase au irosit cîteva ocazii imense. Cei trei atacanți ar fi trebuit să facă mai mult"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

"Doar șansa a făcut ca în prima repriză să nu primim gol. Am avut un meci dificil, dar sîntem extrem de fericiți că ne-am impus"
Marius Baciu, antrenor Chiajna

chiajna viitorul 2 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
refire
refire  •  18 Mai 2015, 11:49

Meciul a fost blat !!!! FRF unde este ? Ne-am saturat de blaturile dintre Chiajna, viitorul, FCSB, Pandurii, Craiova !!!

rozu
rozu  •  18 Mai 2015, 11:29

cat de usor se salveaza unii.... unii pe altii!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează