FOTBAL  »  Superliga  »  EDIŢIA TIPĂRITĂ

VIDEO "Liga 1 a început să dea din cap pe hip-hop!" :D » Cine este mijlocaşul Dudu, rapper wannabe şi supertalent în naţionala U17. Ascultă-i hitul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 11:27

Gazeta Sporturilor de astăzi publică un articol senzaţional despre Vlad Mihalcea, puştiul în vîrstă de 16 ani, coleg cu Ianis Hagi la U17, care povesteşte cum şi-a revenit naţionala din seria rezultatelor dezastruoase

“Dă-te la o parte
Nu am loc de tine
Îmi întuneci privirea
Nu mai văd bine
Nu mă poţi înţelege
Sînt mult prea diferit
Nu pot să te diger
Deci e clar că nu te-nghit!”

Versurile merg pe ritmuri de hip-hop, însă nu aparţin vreunei trupe celebre, ci sînt refrenul unei piese recent înregistrate de unul dintre cei mai talentaţi juniori de la loturile naţionale, braşoveanul Vlad Mihalcea.

“E prima melodie înregistrată, am făcut-o alături de un prieten, « Dex», care cîntă şi face breakdance. Poate vor mai urma şi altele, dar o fac doar de plăcere. Pe primul loc, nu încape discuţie, e fotbalul!”.

Ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi publică un articol despre un jucător care promite. Află care este postul său preferat, de ce îl regretă pe Răducioiu şi cine "îl driblează de îl rupe coloana".

Materialul poate fi citit în ziar, dar şi pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde ediţia tipărită este urcată zilnic!

***** Atenţie, melodia conţine limbaj vulgar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Decembrie 2014, 12:56
Postat de shogun_blue pe 03 Decembrie 2014, 13:42

dupa cum arata ii cam plac sarmalele

e de 2 ori mai bun ca progenitura regelui.

shogun_blue
shogun_blue  •  03 Decembrie 2014, 13:42

dupa cum arata ii cam plac sarmalele

Vezi toate comentariile (2)
Comentează