FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Lovitură pentru Narcis Răducan! Gigi Becali: „Alexandru Tudor e mâna mea dreaptă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 10:50

Gigi Becali a fost din nou în centrul atenției în cadrul conferinței de presă de prezentare a noului antrenor, Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani). 

Deși Alexandru Tudor (47 de ani) se ocupă de centrul de copii și juniori al FCSB-ului, Gigi Becali îl clasează peste Narcis Răducan (44 de ani), noul manager sportiv al vicecampioanei, în ierarhia clubului.  

„Tudor e aici pentru că el e cel mai puternic. Nu e Narcis cel mai puternic, Tudor e, e mâna mea dreaptă, pentru că are rugăciune mai puternică decât mine”, a spus Becali, la conferința de presă.

VEZI ȘI:

Gigi Becali și-a prezentat noul antrenor! Bogdan Argeș Vintilă: „Am venit să muncesc pentru un creștin”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
dembradulescu
dembradulescu  •  23 August 2019, 23:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  23 August 2019, 17:15
Postat de t0ni pe 23 August 2019, 15:27

Fotbalul, sportul si o mare parte a societatii roamnesti in loc sa evolueze ca un stat modern si normal la cap s-a intors cu fata spre evul mediu si totul sta in rugaciuni ca sa mai iasa ceva, ceva. Astea sunt momentele cand regret comunismul. Nu ca as avea ceva impotriva religiei dar fiindca multi oameni prosti se dau destepti folosind religia ca scut! Vai mama ei de tara pe mana cui a ajuns si rezultatele se vad in jurul nostru.

Religia in sine, a fost creata ca ca o forma de represiune a maselor....nu poti sa contesti aurtoritatea Divina....dar daca imi spune mie cineva ca, Dumnezeu ma vrea flamand si nefericit....una e sa fi un bun crestin, sa respecti cele 10 Porunci, si alta e sa te infometezi....una e sa crezi in Atotputernic..si una e sa pupi mana unui preot, care la randul lui, este un om ca si tine.....una e sa te gandesti la sacrificiul lui IIsus, si alta e sa faci ce spune un preot...nu stiu cate matanii, nu stiu cate zile de post, nu stiu cate rugaciunii...In fine, concluzia mea e scurta..un om educat nu se lasa manipulat.

t0ni
t0ni  •  23 August 2019, 15:32
Postat de pe 23 August 2019, 12:29

Ce fac astia e noaptea mintii, isi bat joc de crestinism. de religie.

Poti s-o repeti. Nu degeaba biserica romana a ajuns o batjocora. Au facut *** astia exact ce au facut securistii cu democratia, psd cu partidul national taranesc si casa monarhica si Jiji mantuitorul si razboinicul luminii cu *** pe la tv si peste tot, om de omenie si mare personalitate. Suntem o natie de incapabili, lasi si ***! "asa sa ne ajute Dumnezeu"! :-))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează