FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - PETROLUL 1-0

VIDEO Made in combinat! Campioana s-a impus cu 1-0 în meciul cu Petrolul

Perendija (numărul 55) a reuşit aseară primul său gol din actuala stagiune
Perendija (numărul 55) a reuşit aseară primul său gol din actuala stagiune

Articol de - Publicat luni, 19 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 decembrie 2011 11:29

Specialişti la 1-0, campionii s-au impus cu Petrolul pentru a şasea oară la acest scor.

Dacă ar fi fost puşi să aleagă ce meci şi-ar dori de încheiere a stagiunii 2011, elevii lui Dorinel Munteanu ar fi ales tot unul cu Petrolul. Aşa, ca să nu-şi facă prea multe griji.

Vezi aici VIDEO de la Oţelul-Petrolul 1-0

Jocul şi-a făcut buletin de Galaţi încă de la start. Iorga a executat şiret o lovitură liberă din lateral, iar mingea s-a dus în poartă convinsă de devierea cu capul pe spate a lui Perendija (22). Pentru că un şut neclar al lui Vali Negru şi o reluare total ratată a lui Opriţa din 6 metri n-aveau cum să-i dea prea multe emoţii unui Grahovac, un om care a dat noroc cu Rooney, scorul lui Perendija a stat la rece la pauză.

La reluare, produsul a ieşit congelat. Fotbalul a pîlpîit. Au fost doar cîteva indicii slabe că pe teren încă se mai muncea. Echipa lui Răchită a continuat zbaterile, incapabilă să-şi schimbe soarta. Galaţiul a emanat însă atitudine şi siguranţă în avantaj pe tabelă. Păcat că nu s-a întîmplat aşa şi în Ligă. Oţelul reuşeşte prima victorie a gazdelor în această rundă şi saltă pînă lîngă podium la intrarea în vacanţă.

"Le mulţumim suporterilor pentru susţinerea lor de pe tot parcursul acestui an!" (Gabriel Giurgiu, mijlocaş Oţelul)

"Victoria nu a venit aşa de greu precum o arată scorul. Să ne bucurăm că încheiem un an formidabil cu un succes!" (Marius Stan, preşedinte Oţelul)

Inbox:

»» Antal le-a promis la final ultraşilor că va rămîne şi în retur la Galaţi. Ca dovadă de ataşament, mijlocaşul a scandat cu galeria împotriva Stelei.
»» Suporterii campioanei şi-au luat rămas bun de la favoriţi pe acest an printr-un mesaj de mulţumire: "Un an glorios plin de satisfacţii şi trofee cîştigate, vă mulţumim! Semnat ai voştri străjeri pentru eternitate".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
ovidiu62
ovidiu62  •  19 Decembrie 2011, 11:29
Postat de adrian.fcp pe 19 Decembrie 2011, 10:53

daca pana acum nu eram sigur de jocurile galatului acum sunt sigur ca aceasta echipa a castigat campionatul 2011 cu cantec, ce ma doare este ca si petrolul a participat la meciuri de culise iar meciul a fost facut praf de ambele echipe...in ploiesti doar petrolul conteaza...!

Am pierdut 5 ani din viata in Ploiesti pt ca am avut de-a face cu oameni prosti ca tine.Invidia este peste tot.

adrian.fcp
adrian.fcp  •  19 Decembrie 2011, 10:53

daca pana acum nu eram sigur de jocurile galatului acum sunt sigur ca aceasta echipa a castigat campionatul 2011 cu cantec, ce ma doare este ca si petrolul a participat la meciuri de culise iar meciul a fost facut praf de ambele echipe...in ploiesti doar petrolul conteaza...!

unpetrolist
unpetrolist  •  19 Decembrie 2011, 10:28

"Dacă ar fi fost puşi să aleagă ce meci şi-ar dori de încheiere a stagiunii 2011, elevii lui Dorinel Munteanu ar fi ales tot unul cu Petrolul. Aşa, ca să nu-şi facă prea multe griji." Redactor i_diot... Uita-te la linia de clasament a Petrolului in deplasare 2 victorii, 4 egaluri, 2 infrangeri, cu golaveraj pozitiv si apoi vorbeste... Numai elucubratii prin ziarul vostru, ce visati noaptea puneti pe hartie ziua! Felicitari, Otelul...ati fost mai buni!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează