FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - ASTRA 1-2

VIDEO Magul Mulţescu » Astra a reuşit să se impună în meciul cu Braşov, deşi a fost condusă cu 1-0

Găman a marcat pentru 1-1 şi s-a remarcat şi în defensivă // Foto: Bogdan Bălaş (Braşov)
Găman a marcat pentru 1-1 şi s-a remarcat şi în defensivă // Foto: Bogdan Bălaş (Braşov)

Articol de - Publicat marti, 21 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 august 2012 23:54

La numai cîteva zile de la revenirea la Ploieşti, antrenorul de 60 de ani a reuşit să revigoreze trupa "astralilor".

Revenirea lui Gigi Mulţescu pe banca Astrei avea să înceapă cum nu se putea mai prost. După 3 minute, Batin a scăpat pe dreapta şi a avut norocul să dea peste neinspiratul Bărboianu. Apărătorul a faultat inexplicabil în careu, iar Kovacs a indicat punctul cu var.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Căpitanul braşovenilor, Lucian Munteanu, a executat şi a transformat: 1-0! Bucuria elevilor lui Badea nu a durat mult, Vasile Olariu, intrat în minutul 14 în locul accidentatului Tameş, fiind eliminat uşor la o intervenţie în careu asupra lui Takayuki. Găman a marcat şi Astra a intrat din nou în meci. Cu 8 minute înainte de finalul primei părţi, Fatai l-a ridiculizat pe Lazăr şi l-a învins pe Taborda cu un şut la colţul scurt (37): 1-2!

După pauză, "Steagul" a intrat pe teren cu atitudinea echipei ce nu mai avea nimic de pierdut şi s-a năpustit în atac, Mateiu lovind bara cu un şut în forţă (48). A urmat un joc pe contre, cu ocazii de ambele părţi. Taborda a respins greşit un şut al lui Distefano, însă portarul şi-a reparat greşeala imediat (58), de partea cealaltă, Cristi Ionescu a lovit şi el bara. Finalul a avut în prim-plan o intervenţie a lui Melinte la Batin (80) în careu, însă Kovacs refuză un penalty mai clar decît cel acordat la Takayuki, în prima repriză.

Frustrarea l-a făcut pe Bruno Madeira să-l atace pe Fatai fără minge şi să fie eliminat în prelungiri, pentru al doilea galben (90+3). Mulţescu a reuşit să aducă cele trei pucte la revenirea la echipă, dar jocul "astralilor" a lăsat de dorit.

"Sînt mari probleme cu pregătirea fizică. Avem nevoie mare de două-trei achiziţii, Paito e una din soluţiile la care ne gîndim" (Gigi Mulţescu, antrenor Astra)

514565-caseta-brasov-astra.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rokko
rokko  •  21 August 2012, 12:03

Si arbitrul a dovedit ca este de "clasa" ....

danutpetre
danutpetre  •  21 August 2012, 09:58

multescu a dovedit iarasi ca e antrenor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează