FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - ACS POLI TIMIŞOARA 1-1

VIDEO Mai greu cu "piticii" » Dubă ce a bătut campioana, Mediaşul s-a chinuit cu ultima clasată: 1-1 cu ACS Poli

Fotbal cu ochii închiși, rezumatul partidei de la Mediaș
Fotbal cu ochii închiși, rezumatul partidei de la Mediaș

Articol de - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 00:00

Fotbaliştii medieşeni au început meciul de aseară încă amețiți de aroma dulce a victoriei de etapa trecută, din faţa campioanei Astra.

Llullaku a ieşit repede la rampă, amintind de "dubla" cu care i-a băgat "mortul în casă" lui Şumudică: şut violent din 35 de metri, scos greu de Straton (20).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Eric a început şi el să se mişte tot mai bine, în ciuda eternelor kilograme în plus, iar dominaţia ardeleană a fost din ce în ce mai pregnantă odată cu trecerea timpului.

Când elevii lui Pustai deja se plictisiseră de posesie, Doman a recuperat un balon în propria jumătate, pasă lungă pe culoar, printre stoperii Gazului, poziţionaţi foarte prost.

Cel care a beneficiat de "tarlaua" din apărarea gazdelor a fost Alexandru Popovici. Acesta l-a driblat pe Pleşca şi a deschis scorul, simplu, cu latul: 0-1!

Să fie fundaşii Gazului foarte slabi sau Popovici extraordinar? Mai curând prima variantă, având în vedere că Popovici, atacant de 28 de ani, marcase în toată cariera doar trei goluri în prima divizie. Patru cu cel de aseară.

După pauză, alb-negrii au scos "flăcări" pe nări ca un balaur împuns de sabie şi au reuşit în cele din urmă egalarea prin Llullaku (71). Puțin, prea puţin însă pentru "Profesorul" Pustai și "clasa" lui.

"Am controlat jocul, dar am fost uşor surprinşi şi am luat un gol stupid. Trebuie să fim mai maturi în joc, nu e vorba de oboseală. Zaharia a fost eliminat impardonabil"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"Nu ne-am prezentat cum trebuie, nu se poate să jucăm cum am făcut-o în prima repriză, mai ales cu Timişoara! Nu avem scuze, nu e permis să facem un meci bun cu Astra şi acum unul slab"
Azdren Llullaku, atacant Gaz Metan

"Dacă am fi condus cu două goluri la pauză, atunci ne puteam gândi la victorie. Așa, e un punct bun, meritat"
Ionuţ Popa, antrenor ACS Poli

 gaz metan acs poli 1 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
caminero
caminero  •  23 Septembrie 2016, 11:16

"Dubă ce a bătut campioana," ?!? fiti domle coerenti ... corect este: "Dubă je a bădud gambioana,"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează