FOTBAL  »  Superliga  »  CS U - JUVENTUS, MIERCURI,19:15, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

VIDEO Mangia, exasperat la conferință: "Pff, mamma mia!" » S-a luat de jurnaliștii olteni: "Tu ții cu Craiova sau cu Steaua?"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 august 2017 13:48

Devis Mangia, antrenorul celor de la CSU Craiova,  a susținut o conferință de presă înainte de meciul de miercuri, acasă cu Juventus București (ora 19:15, Digi, Dolce, Look, GSP).

Antrenorul italian a fost vizibil iritat de o serie de întrebări legate de startul de sezon slab al oltenilor și i-a pus la punct pe jurnaliști.

Iată ce a spus Mangia la conferință:

- "Noi avem obiective pe care le discutăm la finalul anului. Nu putem lua în considerare încă rezultatele, da? Vom vedea la finalul anului unde suntem, ok? Tragem linie și vorbim după aceea. Rezultatele se analizează la finalul campionatului, nu acum".

- "Știu foarte bine regulamentul din România. Îl știu mai bine decât dumneavoastră".

-  "Noi acceptăm criticile. Dar dacă 5 ocazii clare nu sunt suficiente pentru un meci din Liga 1, vom încerca să avem mai multe. Ultimul nostru adversar (n.r. Astra), a avut doar una ".

- "Pff, mamma mia! Vă rog să fiți puțini mai pozitivi. Tu ești fan Craiova sau Steaua? Sau Dinamo? Abia am jucat patru meciuri. Fiți calmi. Se spune că nu am câștigat. Dar nici nu am pierdut! Calm, calm, calm, calm".

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
antalmihai
antalmihai  •  08 August 2017, 16:04

Pfffffff. tin cu Craiova,dar tu esti varza de bruxelles,mangia!

1983525858533835
Mihai Fcsb  •  08 August 2017, 16:00

*** auzi la ei vor campionatu dupa 0-3 cu milan..astia daca ajung in playoff iar fac blaturi asa mai bn daca mai face 3 egaluri sa se bata la retrogradare in b le este locul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  08 August 2017, 15:43

Deci : fi-ti calmi pana cand ajungem sa ne batem la retrogadare,si dupa aia,tragem linie in iarna, daca mai sunt sanse sa ne salvam. Acest Mangia nu stie ce vorbeste,sau asta e scoala lui M.Popescu,un alt ratacit in fotbalul romanesc.Vai de mama voastra!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează