FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

VIDEO Manuel de Iriondo a compus o melodie pentru români: „Nu fi prost și stai în casă”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2020 20:18

Argentinianul Manuel de Iriondo (26 de ani), mijlocașul celor de la Poli Iași, s-a folosit de abilitățile artistice și a compus un cântec prin care le cere românilor să rămână în case pe timpul pandemiei de coronavirus.

Manuel de Iriondo are timp liber după ce Liga 1 a fost întreruptă din cauza coronavirusului. Argentinianul și-l petrece cu chitara în mână. După ce săptămâna trecută i-a impresionat pe ieșeni cu interpretarea unei melodii reggae din țara natală, astăzi a trecut la creație. 

Versurile melodiei interpretate de mijlocașul ieșean

„Ce faci, prietene bun? Vreau să-ți povestesc cum se trăiește în România. A apărut acest virus care ne ține închiși și putem ieși doar la magazin. Carantina asta deja m-a plictisit și asta doar din cauza mâncării unui chinez. [...] Nu fi prost și rămâi în casă, vom sta așa mai mult de o săptămână”, sunt versurile melodiei compuse de Manuel de Iriondo.

Citește și alte știri despre coronavirus și Liga 1:

Alexandru Chipciu, discurs ieșit din tipare despre coronavirus: „Îi înțeleg pe oamenii care s-au întors în România. Nu au condițiile domnului Hagi sau Pițurcă, poate așa făceam și eu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează