FOTBAL  »  LIGA 1  »  CORONAVIRUS

VIDEO Manuel de Iriondo a compus o melodie pentru români: „Nu fi prost și stai în casă”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2020 20:18

Argentinianul Manuel de Iriondo (26 de ani), mijlocașul celor de la Poli Iași, s-a folosit de abilitățile artistice și a compus un cântec prin care le cere românilor să rămână în case pe timpul pandemiei de coronavirus.

Manuel de Iriondo are timp liber după ce Liga 1 a fost întreruptă din cauza coronavirusului. Argentinianul și-l petrece cu chitara în mână. După ce săptămâna trecută i-a impresionat pe ieșeni cu interpretarea unei melodii reggae din țara natală, astăzi a trecut la creație. 

Versurile melodiei interpretate de mijlocașul ieșean

„Ce faci, prietene bun? Vreau să-ți povestesc cum se trăiește în România. A apărut acest virus care ne ține închiși și putem ieși doar la magazin. Carantina asta deja m-a plictisit și asta doar din cauza mâncării unui chinez. [...] Nu fi prost și rămâi în casă, vom sta așa mai mult de o săptămână”, sunt versurile melodiei compuse de Manuel de Iriondo.

Citește și alte știri despre coronavirus și Liga 1:

Alexandru Chipciu, discurs ieșit din tipare despre coronavirus: „Îi înțeleg pe oamenii care s-au întors în România. Nu au condițiile domnului Hagi sau Pițurcă, poate așa făceam și eu”

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează