LIGA 1  ·  GLORIA - PETROLUL 1-1

VIDEO Marea brambureală » Petrolul, echipa extremelor: doar un egal cu Bistriţa

Cristescu a deschis scorul în meciul cu Bistriţa.
Cristescu a deschis scorul în meciul cu Bistriţa.

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 21 septembrie 2012 23:40

Petrolul a deschis scorul în minutul 7, nu a mai forţat apoi şi a fost egală cu 8 minute înainte de final.

Pînă şi Petrolul a uitat să joace fotbal în faţa Bistriţei lui Jean Pădureanu, care concurează deja pentru calificativul de cea mai anostă formaţie din Liga 1.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În ciuda aerului umed, ploieştenii s-au moleşit imediat după ce Cristescu a reluat nestingherit din centrul careului advers (7). Dolha a fost pus la încercare de cîteva reluări amorţite ale lui Opriţa (25), Grozav (34) şi Sebastian Achim (45) şi cam acesta a fost întreg arsenalul ofensiv al echipei care punea la colţ liderul în runda anterioară.

Degeaba e ticsită de brazilieni echipa lui Nae Manea pentru că fantezia în joc lipseşte cu desăvîrşire. De cîteva şuturi anemice şi trei puseuri de elan au fost în stare bistriţenii după pauză, în timp ce Grozav a reluat cu şpiţul alături, faţă în faţă cu Dolha (58).

Adrian Cristea a intrat şi el în atmosfera meciului, înlocuindu-l pe apaticul Grozav. Impresia unei brambureli generale nu a putut fi înlocuită nici măcar de ratarea lui Curtuiuş (70). Petrolul nu a mai jucat nimic pe final şi a fost pedepsită de Laio, cînd nimeni nu se mai aştepta (82).

523189-bis-petr.jpgCâți români au murit în primele 6 luni din 2020, comparativ cu prima jumătate din 2019. Date oficiale
Libertatea
Comentarii (10)
morarroion  •  22 Septembrie 2012, 19:42

-CE VINA ARE REDNIC CA SUPERSTARUL GROZAV IN LOC SA -DEA PASA PREFERA SA TRAGA DINTR-UN UNGHI IMPOSIBIL?

spanci  •  22 Septembrie 2012, 14:52

ma lasati cu blatistii astia, eu i-as baga pe toti la puscarie pt ca astia sunt constienti ca nu au prime si alte venituri si asa joaca la priuri, bag mana in foc ca zugravu ala sau cum il cheama are mesaeriasi care au bagat ceva bani pt el sa ii iasa niste bani in plus , uite din cauza unor indolenti ca multi altii din liga 1 ne arunca noua castiguri pe geam, asa este si sumudica am fost martori printre prietenii lui de cartier.. care pariau si stiau mereu de blaturi ce faceau baietii sa castige la pariuri, hai sa fim seriosri

daveroirl  •  22 Septembrie 2012, 11:29

o echipa mica ramane o echipa mica ...

Vezi toate comentariile (10 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1