FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - ASTRA 2-3

VIDEO Marea chinuială » Astra a profitat de greșelile jucătorilor din Copou și s-a calificat în play-off, 3-2 cu CSM Iași

Elevii lui Șumudică au savurat succesul ce le permite să lupte iar pentru o prezență europeană în sezonul viitor
Elevii lui Șumudică au savurat succesul ce le permite să lupte iar pentru o prezență europeană în sezonul viitor

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2017 00:00

Giurgiuvenii nu au impresionat în Copou, însă au profitat de gafele ieșenilor din a doua repriză și s-au calificat matematic în play-off.

Pentru a nu mai avea emoții în ultima rundă a sezonului regulat, Astra trebuia să învingă în restanța din Copou, 3 puncte garantând campioanei viza de play-off.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Un consistent plus de valoare a lotului oaspeților și parcursurile radical diferite ale celor două formații în 2017, moldovenii obținând un singur punct în 3 meciuri, iar campioana neirosind vreunul, făceau ca partida să pară o formalitate pentru giurgiuveni, chiar dacă Budescu a lipsit.

Așteptările au fost confirmate în startul partidei, Niculae deschizând scorul la prima fază de poartă (12). Golul rapid a dus jocul Astrei la ralanti, lucru de care amfitrionii au profitat.

Cu 6 titulari noi față de meciul jalnic de luni, cu CFR, trupa lui Neagoe a întors rezultatul până la pauză, avertismentele semnate de Bole (17) și Cristea (21) fiind urmate de reușitele lui Ștefănescu (39) și Cristea (43-pen).

"Astralii" au egalat repede printr-un penalty comis cu mare lejeritate de Sato și transformat de Săpunaru (57) și au controlat apoi jocul fără a-și crea ocazii clare. A fost nevoie de gafa lui Grahovac din minutul 72 pentru ca balanța să se încline în favoarea dunărenilor, care și-au atins obiectivul propus.

Astfel, Șumi și ai lui se vor bate din nou pentru titlu, în timp ce visurile ieșenilor de play-off făcute înaintea campionatului s-au transformat în iluzii nefondate.

"Nu este ușor pentru nicio echipă din lume ca la trei zile după ce a fost eliminată din Europa League să câștige două meciuri la interval de câteva zile și să se califice în play-off"
Daniel Niculae, atacant Astra

"Nu ne gândim la titlu, ne gândim să fim luați în seamă și să ne clasăm cât mai sus"
Cristian Săpunaru, fundaș Astra

"Am reușit să ne calificăm în play-off chiar dacă am jucat fără Budescu. Am o echipă matură, cu personalitate. La pauză le-am spus ce le spun de obicei: câteva sticle aruncate, vreo doi pumni prin tabla aia de acolo"
Marius Șumudică, antrenor Astra

"Nu știu dacă ne batem la titlu, dar la primele trei locuri sigur! De trei luni jumătate nu sunt plătit, însă eu am o relație bună cu domnul Buduru și cu domnul Niculae"
Marius Șumudică, antrenor Astra

30de goluri are Teixeira în Liga 1, în 148 de partide

7victorii consecutive a strâns Astra, cu succesul de aseară

poli iasi astra 2 3

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  03 Martie 2017, 12:05

mi s-a parut un meci aranjat ! pariorii se pot banui,foamea de bani e mai mare decat foamea de puncte.

mokinio
mokinio  •  03 Martie 2017, 09:39

Cfr-ul parca s-a chinuit mai mult, nu-i asa domnule Minea? Pt Teixeira cred ca se putea da o nota mai mare(comparativ cu ceilalti 7 de 7)!

blatistu49
blatistu49  •  03 Martie 2017, 09:38

Obiectivulprincipal e Cota buna la TRUCAJE pariate ar trebui ASTRA scoasa din Competitie

Vezi toate comentariile (4)
Comentează