FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV 3-0

VIDEO Marius Constantin anti-Steaua » Fostul rapidist a făcut circ în Ghencea: s-a răfuit cu fanii roş-albaştrilor şi a fost eliminat

Articol de GSP - Publicat luni, 28 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 aprilie 2014 22:21

Fostul rapidist Marius Constantin s-a răfuit cu fanii Stelei şi a fost eliminat pe finalul meciului din Ghencea, scor 3-0.În minutul 83, fundaşul central de la FC Braşov le-a arătat semne obscene suporterilor, iar centralul George Găman i-a acordat cartonaşul roşu. Filmul a continuat. În timp ce se îndrepta spre ieşirea din teren, Constantin s-a trezit cu o ploaie de obiecte aruncate de fanii Stelei, dornici de răzbunare.

Cîteva secunde bune, fotbalistul Braşovului a rămas pe teren explicîndu-le arbitrilor că nu poate ieşi de pe gazon, de teamă să nu fie lovit. Într-un final, Constantin a părăsit terenul şi a privit ultimele minute de meci de pe tunelul care duce la vestiare.

Vezi VIDEO

Marius Constantin a jucat la Rapid în perioada 2004-2010.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
redshow
redshow  •  29 Aprilie 2014, 15:45

Zigann infect cu aere de vedeta !!! Amendati cluburile cu zeci de mii de euro pentru comportamentul fanilor , dar pe un b_00_u (biv00l ca e negru ) ca Muius Ciorstantin il iertati pentru ca instiga la violenta . Sa primeasca aceeeasi amenda si suspendare ca si cluburile .

misu_2007
misu_2007  •  29 Aprilie 2014, 13:19
Postat de inginerul. pe 29 Aprilie 2014, 11:07

Ca tot veni vorba... Voi de ce idolatrizati un individ abject(Lacatus) ??? Ai impresia cumva ca idolul vostru a fost un monument de fair play?

Faci tagma inginerilor de ras. Vorbesti de un om si il faci abject fara macar sa-l cunosti. Daca vorbesti de fotbalistul Lacatus, poti spune ca a avut momente de duritate excesiva. Dar habar nu ai cine era omul Lacatus, inafara stadionului.

inginerul.
inginerul.  •  29 Aprilie 2014, 11:07
Postat de cristid. pe 28 Aprilie 2014, 22:39

Asta este diferenta dintre Florentin Petre (care a jucat o viata la Dinamo) si Marius Constantic (care a fost trecator la Rapid). Unul a vorbit intotdeauna cu respect fata de rivali, celalalt a scuipat, injurat, accidentat jucatori, etc. Dormi asa cum iti asterni - de exemplu Fl. Petre nu a fost injurat.

Ca tot veni vorba... Voi de ce idolatrizati un individ abject(Lacatus) ??? Ai impresia cumva ca idolul vostru a fost un monument de fair play?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close