FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA CCA

VIDEO Mărturie şocantă » Gheorghe Constantin, fost şef al CCA: "În închisoare am vrut să-mi iau viaţa"

Gheorghe Constantin, fost șef al CCA
Gheorghe Constantin, fost șef al CCA

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 06 octombrie 2011 15:40

Scandalul de la CCA e departe de a se fi încheiat, iar arestarea lui Vasile Avram ne aminteşte de un alt caz similar petrecut cu mai bine de doi ani în urmă.

Pe 13 aprilie 2009, şeful de atunci al CCA, Gheorghe Constantin, primea mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru implicarea în cazul Penescu. Acesta era acuzat de luare de mită şi a fost eliberat abia pe 29 ianuarie 2010. Acum, fostul arbitru se fereşte să vorbească despre cele 9 luni petrecute în închisoare, dar a dezvăluit că în primele săptămîni de la reţinere se gîndea chiar să-şi ia viaţa.

"În spatele gratiilor e foarte greu. A fost un moment în care am cedat şi chiar am vrut să renunţ la tot ce e mai frumos pe lumea asta, să trăiesc. Am vrut să-mi iau viaţa. Şocul a fost extrem de puternic să mă găsesc în spatele gratiilor. S-a întîmplat, acum m--am schimbat, dar nu pot să spun că am o linişte în suflet. Nici nu pot să şterg cu buretele ce s-a întîmplat. Cît voi trăi îmi voi aminti acel moment", a spus Gheorghe Constantin la Sport Cafe, pe GSPTV.

La mai bine de doi ani şi jumătate de la startul anchetei, procurorii fac cercetări încă, iar cei trei învinuiţi, Cornel Penescu, Gheorghe Constantin şi Liviu Făcăleaţă sînt cerceteţi în libertate. Fostul arbitru spune că aşteaptă încă să fie achitat: "Sper ca justiţia să-şi facă treaba, să înceteze să interpreteze fiecare declaraţie".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
lardin
lardin  •  06 Octombrie 2011, 21:47

primi-ai moartea in splendoarea-i chinuitoare

forza1rapid
forza1rapid  •  06 Octombrie 2011, 19:14

Si cand te gandesti ca atunci cand l-au arestat plangea ca are cancer in faza terminala. Pai bine mai bagabontule acum nu mai esti grav bolnav ???

bozgor
bozgor  •  06 Octombrie 2011, 18:48

hotul da indicatii justitiei bravos neica. ce drakaru in federatia asta s-au strans toti nemernicii parca ar fi penitenciarul dela gherla.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează