FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

VIDEO Mattia Persano și Afonso Taira, prezentați oficial de Hermannstadt » Sibienii se întăresc serios pentru play-off

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 19:17

Hermannstadt, formație care și-a propus play-off-ul în acest sezon, a reușit să-i transfere pe atacantul italian Mattia Persano (22 de ani) și pe mijlocașul defensiv portughez Afonso Taira (27 de ani)

Persano a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, acesta venind la Sibiu din postura de jucător liber de contract. 

„Faceți cunoștință cu Mattia Persano, un vârf de atac italian, în vârstă de 22 de ani, proaspăt transferat de A.F.C. Hermannstadt! Italianul a venit liber de contract la echipa noastră și a semnat pentru o perioadă de doi ani. Îi dorim bun venit și multe goluri marcate pentru FCH! Mattia Persano va purta tricoul cu nr. 9”, se arată în comunicatul echipei antrenate de Costel Enache. 

Mattia Persano și-a făcut junioratul la echipe precum Lecce, Napoli sau Bologna. Din 2014, acesta a aparținut de Lecce, însă a fost mereu împrumutat la echipe din ligile inferioare, precum Siracusa, Modena, Arezzo. 

Venirea lui Persano vine la doar câteva zile după ce Hermannstadt i-a reziliat contractul vârfului congolez Hama Juvhel Fred Tsoumou (28 de ani) - Detalii, AICI!

A semnat și Taira! 

Tot azi, sibienii l-au prezentat și pe mijlocașul defensiv portughez Afonso Taira, 27 de ani. Ultima oară în Israel, la Beitar Ierusalim, acesta a venit tot din postura de jucător liber de contract.

Vezi și: 

VIDEO Gigi Becali îl vrea în probe pe Juvhel Tsoumou, atacant care tocmai a fost dat afară de FC Hermannstadt

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează