FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FC VASLUI 1-0

VIDEO MAXimum » Max Nicu a fost din nou decisv: a punctat şi în meciul cu FC Vaslui, scor 1-0

Kovacs - Gil Bahia, un duel cîștigat de clujean
Kovacs - Gil Bahia, un duel cîștigat de clujean

Articol de - Publicat duminica, 27 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 aprilie 2014 00:00

Universitatea a învins-o la limită pe Vaslui, graţie unui gol al lui Max Nicu, mijlocaşul care a adus victoria şi etapa trecută, cu Poli Timişoara.

Cît de importantă este motivaţia! Pe Cluj Arena s-au întîlnit două echipe diametral opuse din punctul de vedere al abordării. Clujenii, văduviţi probabil de un punct după cazul Martac şi în disperare să adune altele pentru salvare, în timp ce la Vaslui situaţia a rămas la fel: jucătorii sînt neplătiţi, iar echipa n-a primit momentan licenţa.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Meciul din teren s-a desfăşurat exact după stările de spirit din cele două tabere. Cei de la U au atacat în valuri şi au reuşit să deschidă scorul repede, prin omul de trei puncte din etapa trecută, Max Nicu. Mijlocaşul a fost găsit superb de Boutadjine şi a trimis mingea în poartă cu capul, după doar 12 minute.

Deşi au avut ocazii de a înscrie, moldovenii au arătat exact ca o echipă fără obiectiv. Unul dintre cei mai buni jucători ai oaspeţilor, Mike Temwanjera, a fost la originea acţiunilor periculoase în finalul meciului, dar şi Antal a fost aproape de a înscrie, ratînd o fază de unu la unu cu Veselovsky.

Fără să încînte, "şepcile roşii" şi-au cîştigat punctele şi îşi ridică moralul în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

"Echipa asta merită să fie sus. Are suporteri fantastici şi sper să se salveze de la retrogradare. Problemele ne apasă. Eu, personal, nu am luat nici un ban anul acesta şi clubul are restanţe şi din anul trecut" (Ionuţ Balaur, fundaş FC Vaslui)

"A fost un meci frumos, dar s-a văzut în a doua repriză că Vaslui era o echipă în formă. Ne-a ajutat puţin şi situaţia de acolo. S-a văzut că nu au jucat la potenţial maxim" (Max Nicu, mijlocaş U Cluj)

614675-u-cluj-fc-vaslui-1-0.jpg

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close