FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA - ACS POLI 0-0

VIDEO Meciul Corona - ACS Poli, 0-0, a sărbătorit pe măsură aniversarea celei mai monotone zi a secolului trecut: Nimic, nimic, nimic...

Imaginea zilei în fotbalul românesc: doar doi spectatori s-au încumetat să stea în ploaie să vadă meciul dintre Corona şi Timişoara // Foto: Bogdan Bălaş
Imaginea zilei în fotbalul românesc: doar doi spectatori s-au încumetat să stea în ploaie să vadă meciul dintre Corona şi Timişoara // Foto: Bogdan Bălaş

Articol de - Publicat sambata, 12 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 aprilie 2014 23:51

Computerele moderne au descoperit care a fost ziua cea mai monotonă a secolului trecut: 11 aprilie 1954. Sînt fix 60 de ani de atunci, iar meciul de aseară s-a potrivit perfect cu aniversarea.

Meciurile din subsolul clasamentului ar trebui să fie tensionate şi disputate. Ieri, întîlnirea de sub Tîmpa, dintre Corona, deja retrogradată în Liga secundă, şi ACS Poli, echipă pe care Alexa vrea s-o facă Chelsea de România, a fost exact opusul! Timişorenii n-au arătat agresivitatea pe care o avea "Chirurgul" de pe banca lor pe vremea cînd juca şi n-au surprins nici la capitolul atitudine!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Chiar dacă violeţii au început sus şi s-au evidenţiat prin cursa fulger în bandă a lui Bărbuţ, şutul lui Ovidiu Petre (5), "capul" lui Mera (6) şi încercarea lui Trandu (10) de a-l surprinde pe Marc, ajuns aseară la meciul 50 în prima ligă, echipa lui Alexa a arătat tot meciul modest, timid, fără chef de joc.

Braşovenii au încercat şi ei în trei rînduri să spargă gheaţa, dar Neacşa (33, 34) şi Coman (35) n-au nimerit spaţiul porţii lui Nuno Claro, portarul de pe Bega care a bifat aseară a o suta prezenţă pe prima scenă din România.

Partea secundă a început cu şutul lui Neacşa, respins în lateral de Claro (55), şi bara lui Trandu (57), după un şut puternic de la 15 metri. A fost singura ocazie importantă a meciului! Apoi, plictiseala şi-a pus din nou amprenta peste fotbalul de pe "Tineretului".

Au bătut recordul :)
Aseară, la meciul dintre Corona şi ACS Poli, au fost mai multe autorităţi locale decît spectatori! La tribuna a II-a a stadionului "Tineretului" au fost 41 de spectatori, 2 la peluză şi încă 17 la tribuna I. În total 60 de spectatori, fără ziarişti, paznici, organizatori şi autorităţi.

Recordul negativ în ceea ce priveşte numărul spectatorilor în acest sezon al Ligii 1 le aparţine tot braşovenilor, în partida dintre Corona şi Ceahlăul, 1-0, disputată în etapa a 19-a, atunci cînd la meci au asistat doar 50 de spectatori.

"Îmi doream foarte mult victoria, am avut ocazii, a fost bara lui Trandu, dar să nu uităm că multe echipe nu au pierdut pe terenul Coronei, care a fost o formaţie periculoasă" (Dan Alexa, antrenor ACS Poli)

"În ultimele 6 meciuri am scos o victorie şi 5 egaluri, ceea ce pot spune că mă mulţumeşte. Am controlat meciul, ne-am creat ceva ocazii, dar e clar că Poli s-a mulţumit cu un punct" ( Ionel Gane, antrenor Corona)

612660-corona-acs-poli-0-0.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mir25
mir25  •  13 Aprilie 2014, 12:11

Asa sa aveti liga 1 de acum inainte...cu 60 de spectatori! Mafioti imputiti ca Sandu si Dragomir ne-au adus aici!

anne
anne  •  12 Aprilie 2014, 15:41

Nici parintii jucatorilor de la corona nu vin la meci. Scripcarule pentru cine ai infiintat aceasta echipa?Mortii si ranitii ma-tii

fcu71
fcu71  •  12 Aprilie 2014, 10:01

ia steaua 10 campionate de acum incolo,cu asemenea echipe!gen:corona,sageata,chiajna ,botosani,viitorul voluntari ,acs poli!sa fie de capul lor!ca pe vremea comunistilor! invincibilii !FORTA STIINTA!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează