FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA

VIDEO Mihai Bălașa, primele declarații după plecarea de la FCSB la CS Universitatea Craiova: „O să mă gândesc și la echipa națională!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2019 17:10

Mihai Bălașa (24 de ani) a vorbit în premieră despre plecarea de la FCSB la CS Universitatea Craiova. 

Cedat de Gigi Becali la Craiova, Mihai Bălașa (24 de ani) a debutat pentru olteni în remiza de la Botoșani, scor 1-1. Fundașul central a fost introdus pe teren la pauză, în locul lui Kelic.  

„Nu sunt chiar 100%, dar uşor, uşor o să fiu. Am venit de la Steaua, unde nu prea am jucat, sau am jucat foarte puţin, şi încă nu am ritm de joc. Dar uşor, uşor va veni şi ritmul de joc.  

Asta e viaţa, am venit aici şi sunt concentrat pe ce am de făcut la Craiova. Am fost foarte fericit să aud că cei de aici au fost interesaţi de mine şi a fost foarte uşor de ales.  

În primul rând aş vrea să mă integrez aici foarte bine. Deja cred că am făcut-o, pentru că băieţii m-au primit foarte bine şi le mulţumesc pe această cale. Uşor, uşor, când voi fi 100% şi voi avea şi meciuri în picioare, atunci o să mă gândesc şi la echipa naţională.  

La orice echipă care vrea performanţă există presiune. Dar dacă vom avea rezultate şi vom juca bine, cred că publicul va fi de partea noastră”, a declara Bălașa conform TV Telekom Sport. 

„E devreme să vorbim dacă FCSB va prinde play-off-ul sau nu. Sunt problemele lor, ei ştiu cel mai bine ce au de făcut” Mihai Bălașa, fundaș Craiova

Conferința integrală a Craiovei dinaintea meciului cu Astra

Vezi și:

Gigi Becali a făcut anunțul: „Am pus antrenor, începe o nouă eră!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează