FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Mihai Teja, după ce Gigi Becali i-a făcut „mortăciuni” pe jucători: „Respectăm părerea patronului” + Vrea prelungirea contractului

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 11:01

Mihai Teja a fost evaziv la conferința de presă dinaintea meciului cu Astra când a fost întrebat cum comentează declarațiile lui Gigi Becali de după jocul cu Viitorul, scor 1-1.

Patronul roș-albaștrilor și-a distrus propriii jucători. Le-a spus că sunt „mortăciuni”. (Detalii, AICI!)

E părerea patronului și o respectăm. Nu e ușor ca jucător sau antrenor să auzi asta. Nu sunt lucruri care să te facă fericit. Important e să recunoști că greșești, atunci când o faci. Toate înfrângerile te fac mai puternic și mai bun”, a declarat Teja. 

Cu toate acestea, Teja își dorește să continue la FCSB și din vară: „Nu știu dacă voi rămâne la FCSB și din sezonul viitor. Eu am început o muncă aici și îmi doresc să fac performanță. Sunt condiții pentru a face performanță. Eu îmi doresc să-mi continui munca pentru că pe filosofia pe care o am eu nu poți construi de la o zi la alta”.

Teja a vorbit și despre meciul următor cu Astra, de duminică:

„Vrem să câștigăm cu Astra. Alibec e un jucător foarte bun, care poate face diferența în orice moment. Astra are un antrenor bun și o echipă bună. Va fi un meci dificil duminică. Starea de spirit după meciul de la Viitorul a fost una echilibrată. De când am venit aici am zis că vor fi și momente grele, dar trebuie să mergem mai departe. Nu e o presiune foarte mare pe mine, doar că-mi doresc să câștig. Există o presiune de performanță, nu o altă presiune”.

„Echipă slabă ca asta nu am avut de când sunt în fotbal. Adică mortăciuni. Am tot lucrat la ea și tot am cea mai slabă fechipă. Cert e că noi nu avem echipă să luăm campionatul. Chiar dacă îl luăm, ce să faci cu echipa asta? Îți dă cu terenul în cap orice echipă din Europa!” Gigi Becali, după meciul cu Viitorul, la TV Digi Sport

CONFERINȚA LUI MIHAI TEJA

Vezi și:

VIDEO Mihai Teja a explicat de ce n-a făcut a treia schimbare cu Viitorul și ce se întâmplă cu Florinel Coman după SMS-ul către Becali: „Era supărat pe evoluția lui”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
samertx
samertx  •  29 Aprilie 2019, 12:25
Postat de alexxxander pe 27 Aprilie 2019, 12:13

Ce avea mah pelticul de Dica!?:)))))

Dicție? :))

fairplayromania
fairplayromania  •  27 Aprilie 2019, 16:05

Bravo Teja, aşa se cîştigă o pîine.....capul jos si ascultă de antrenor. Pai ce,Luțu e mai capabil ca tine? Vine vara si poate prinzi tu un concediu platit de firmă... Chiar si la Tîrnovo e bine.

balauru48
balauru48  •  27 Aprilie 2019, 13:03

Asta e mai nevertebrat ca Dica :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează