FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - GAZ METAN

VIDEO Milos Buchta comite gafa etapei în Liga 1 » Reacţie uluitoare a portarului

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 octombrie 2014 21:57

Partida dintre Petrolul şi Gaz Metan a oferit faza etapei. Portarul medieşenilor şi Astafei au fost autorii acesteia.

Fotbaliştii Gazului au trimis balonul spre propria poartă, iar Buchta a degajat mingea fix în mîna lui Victoraş Astafei, care alerga să-l blocheze pe portar. Balonul a intrat agonizant de uşor în poarta oaspeţilor şi astfel ploieştenii reuşeau să deschidă scorul.

Mai mult decît atît, pe reluările oferite de televiziunea care transmite partida se putea vedea cum Buchta zîmbea, mai mult sau mai puţin convingător, după gafa făcută.

Vezi VIDEO cu gafa lui Buchta

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
cartgrigorescu
cartgrigorescu  •  05 Octombrie 2014, 19:32

Oare ce s-ar fi zis, daca CFR-ul ar fi castigat asa? Se vede ca arbitrii nu tin cu CFR ci ca sunt prosti si slabi. Si gafeaza la fiecare meci.

wwerko80
wwerko80  •  05 Octombrie 2014, 09:33

Este incredibil cum se castiga campionate pe "gafe" facute de adversari si "greseli" nenumarate facute de arbitrii. Rareori vezi o echipa puternica sa castige 3 puncte curate. Si dupaia ne mai intrebam de ce nu avem performante in europa....probabil din cauza ca jucatorii nu fac gafe si arbitrii nu fac greseli...DA Asta este motivul!

euce
euce  •  05 Octombrie 2014, 08:49
Postat de corectu pe 05 Octombrie 2014, 08:19

Robert Dumitru a influentat rezultatul validand golul cu mana.Deasemenea,nu l-a eliminat pe Priso cand l-a calcat intentionat pe Buhta.N-a dat fault si cartonas cand scapa Roman spre poarta.Cam multe si in aceeasi directie a fluierat.

a mai fost si o lovitura de pedeapsa neacordat la un hent in careu a fudasului dreapta petrolist,in concluzie,acest "flueras"este cel mai mare hot,a influentat ,rezultatul si a furat munca celor de la gaz metan

Vezi toate comentariile (31)
Comentează