FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - FC BOTOŞANI 0-1

VIDEO Minunea din Liga a 2-a! » Botoşaniul a reuşit o victorie mare la Vaslui, 1-0

Golul lui Danci îndepărtează, cel puțin momentan, trupa din nordul Moldovei de zona periculoasă a clasamentului // Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui)
Golul lui Danci îndepărtează, cel puțin momentan, trupa din nordul Moldovei de zona periculoasă a clasamentului // Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui)

Articol de - Publicat marti, 18 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 martie 2014 23:23

Botoşaniul a uimit la Vaslui cu victoria şi cu golul lui Cristian Danci, un mijlocaş care a fost rezervă la Metalul Reşiţa, în eşalonul secund, în prima parte a acestui sezon.

Vasluiul rămîne în spatele lui Dinamo în lupta pentru locul 4, ultima poziţie care foarte probabil va conţine un bilet de Europa League. Mai trist pentru Porumboiu şi pentru Ciubotariu e că adversarul care i-a ţinut la trei puncte de "cîini", FC Botoşani, e printre suferinzii campionatului, într-o continuă prăbuşire după ce înregistrase un start excelent la primul campionat în Liga 1 din istoria clubului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Iar lovitura decisivă a dat-o un jucător de "B". Cristian Danci, 25 de ani, unul dintre mijlocaşii defensivi pe care i-a folosit antrenorul Leo Grozavu aseară, juca rar la Metalul Reşiţa, în eşalonul secund!

Danci strînsese 7 meciuri, dintre care doar 4 din postura de titular la Reşiţa, dar a dezechilibrat o partidă în care galben-verzii nu erau în stare să domine nici cu oaspeţii în inferioritate, în urma eliminării lui Croitoru.

Cristi a trimis senzaţional dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, un vinclu perfect, atins ca Juninho Pernambucano în zilele lui bune! Danci nu mai marcase din mai 2011, cînd era legitimat la Oradea, tot în divizia secundă.

Golul lui de aseară a fost de ajuns ca să schimbe rolul sărbătoritului: Vasluiul se îndepărtează de Europa, Botoşaniul sare un pic mai departe de retrogradare.

25.000 de euro este prima totală pe care o vor încasa jucătorii lui Grozavu în urma victoriei de aseară

0 puncte a obţinut Vasluiul din dubla confruntare cu Botoşaniul, din acest campionat. În tur, nou-promovata a cîştigat tot cu 1-0

"Danci a bătut perfect, acolo se dă dacă vrei să marchezi de la o distanţă atît de mare. Dar Cerniauskas ar fi putut să împingă mai mult în picioare, cred că putea ajunge la minge" ( Ilie Dumitrescu, fost internaţional)

"Mă bucur nespus, am marcat la al doilea meci al meu în Liga 1! Şi a fost specialitatea casei, fiindcă mie îmi place cel mai mult să înscriu din lovituri libere" (Cristian Danci, mijlocaş FC Botoşani)

"Lupta pentru locul 4 rămîne deschisă, mai sunt multe etape de disputat. Din păcate, am pierdut o şansă uriasă, aceste 3 puncte s-ar putea să ne coste la finalul campionatului" (Liviu Ciobotariu, antrenor FC Vaslui)

609581-vaslui-botosani-0-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
inexistentus
inexistentus  •  21 Martie 2014, 07:02
Postat de bazileon pe 18 Martie 2014, 10:36

Eu cred ca mai uimitor a fost Kovacs, care a tras din toate pozitiile impotriva Botosanilor! Parca il vad etapa viitoare la Dinamo-Pandurii!

Da. Uimitor in ratari.

bazileon
bazileon  •  18 Martie 2014, 10:36

Eu cred ca mai uimitor a fost Kovacs, care a tras din toate pozitiile impotriva Botosanilor! Parca il vad etapa viitoare la Dinamo-Pandurii!

celceeste
celceeste  •  18 Martie 2014, 09:55

ee... vaslui n-are nevoie de puncte anul asta. botosani da. la anul situatia o sa fie inversa. si cine zicea ca moldovenii nu se ajuta intre ei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează